1 takım lastik 1880 Lira. Yardım arkadaşlar :)

Arkadaşlar bildiğiniz üzere (ya da siz uyurken) 19 Eylül 2016 bir gecede lastiklere %22 ilave vergi konuldu. Bizi vuran da lastiklerde bu!

Bilmez miyim hocam, koruma ekipmanına ÖTV koyan lastiği es geçer mi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------

kabataş buz motor da michelin lerde %20 indirim vardı, arayıp fiyat sor istersen.
Tam dediğin yer ile görüştüm, 1580'e bağladık. Yalnız cumartesi indirim için son gün dedi, Michelin alacak olan davransın bence.

Commanderları taktırdım arkadaşlar. Rodajda olduğu için lastiği denemek adına atraksiyon yapmadım ama motorun konforu ve manevra kabiliyeti bariz bir şekilde arttı. Arka fren kilitliyor mu diye bir iki fren yaptım, eski metzeler gibi bu da kilitliyor, ön lastiğin fren tepkisi çok iyileşti, üstünden atarcasına duruyor :) Genel olarak izlenimim çok iyi, beklediğimden daha yumuşak bir hamuru var.

Commanderları taktırdım arkadaşlar. Rodajda olduğu için lastiği denemek adına atraksiyon yapmadım ama motorun konforu ve manevra kabiliyeti bariz bir şekilde arttı. Arka fren kilitliyor mu diye bir iki fren yaptım, eski metzeler gibi bu da kilitliyor, ön lastiğin fren tepkisi çok iyileşti, üstünden atarcasına duruyor :) Genel olarak izlenimim çok iyi, beklediğimden daha yumuşak bir hamuru var.

ıslatmamız şart ozaman :)

Merhaba arkadaşlar,

Suzuki Intruder 800 için bir takım Michelin Commander 2 almak istiyorum ama 1880 Lira fiyatı. Hudson'da eski üretimler var takım 1200 liraya filan geliyor ama güvenemiyorum. Şimdi sorum şu:
Benim için lastiğin kilometre ömrü önemli değil, Michelin gibi 40000 yapsın istemiyorum. Benim için en önemli özellik lastiğin tutunması, zaten az kilometre yapıyorum. fiyatı uygun ve tutunması maksimum bir cruiser lastiği önerebilir misiniz? Yoksa yok deyin paşa paşa gidip alalım bari :)

Herkese kazasız belasız bir sezon dilerim.

Valla hocam Allah kolaylık versin. Büyük konuşmak gibi olmasın ama o parayı vereceğime gider motoru satarım alırım bir Honda Grom. Bu ne yaa 1800TL nedir arkadaş?

Hocam işinize yarar mı bilmem ama tel jantlarda jant çemberini değiştirerek ebat değiştirilebiliyordu sanırım. İsterseniz bir bakın.

2 Adet Motosiklet lastiği ; 1.800 TL

4 Adet Otomobil lastiği ; 1.200 TL

Motor = Zevk

Buradan ne çıkartıyoruz ; Motor zevk işidir , Pahalıdır...

Gerçekten neden bu kadar pahalı ya bu lastikler ? Özel Ebat mı ?

Motor = Zevk

4 adet otomobil lastiği ortalama maksimum 800 tl. 1200 lira bile fazla.

Motor = Zevk

motosiklet lastiğinde ki "silica" oranının otomobil lastıiğinden daha fazla olmasından kaynaklı diye biliyorum bu fiyat farkının.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun parçasından tut işçiliği ekipmanlar tut lastiği kadar herşey otomobile oranla pahallı
Malesef düdükleniyoruz

Lastik şirketleri her sürücüden aynı karı elde etmeyi düşünüyor anlaşılan. İster 4 lastik al ister 2. Aynı parayı isteyecekler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar