Lazer Vertigo Replica vs Lazer Vertigo Zen

Arkadaşlar Lazer in Vertigo replica modelini almayı düşünüyodum ama uygun fiyata Lazer vertigo Zen modelini buldum. konuştuğum adam tek farkın üstündeki desenler olduğunu söyledi... Sizin de fikrinizi almak istedim.

ankara motoart tan 100 euro . yapı kredi ye 5+3 taksit yapıyolar. yalnız son günmüş bugün.

ıyı fıyatmıs ben 125 euro vertıgo replıca yı almıstım..benımde bbıldıgım ve gordugum kadarıyla en onemlı farkları desenlerı

İyi fiyat walla, ben bir ay kadar önce aldım Vertigo LX, desensiz mat siyah olanından 100€ verdim. Ama 130-140km de rüzgar gürültüsü çok geldi bana. Daha sessiz bir kask beklerdim. Buğu engellemesi için çıkarılabilen burunluk ve çene altı perdesi gibi artılarıda var. Sonuç olarak iyi bir kask, ben tavsiye ederim.

Satın aldığım bayideki arkadaş tek farkının desen olduğunu söyleyerek bana desenli ve desensiz vertigo modellerini göstererek fark olmadığını söyledi. Bakınca cidden yok, malzeme bazında da herhangi bir değişiklik yok. Carbon falan dedim, dedi hoop o zaman 300€ konuşalım deyince tamam dedim Vertigo Ok'dir. Aynı klasmandaki Nolan vs. marka kasklardan 50€ kadar daha ucuz ama testlerde hepsinden başarılı olduğunu duydum.

farkı sadece desen mi yani ?

desen olayı önemli... biliyorsunuz bişeyin fiyatı genelde tasarımından artıyor.. örnek..ducati ? veya ferrari.... ferrariden çok daha güçlü arabalar var ama en dikkat çeken her zaman ferrari. umarım iyi örnek vermişimdir...

Bu sitede bir arkadaş fiyatı ucuz olmasına rağmen çok dayanıklı olduğunu ve ayrıca bu sonuçları Avrupa'da yapılan bağımsız bir kurumun testinden öğrendiğini yazmıştı. Bir de aklımda kalan AGV K2 gibi model ve marka da kalmış bu da ucuz ve pahalı abilerine kafa tutacak kadar sağlammış...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar