GRRRR Herkeşe tşk.ler.
Hangi gazete demiştim
GRRRR Herkeşe tşk.ler.
Hangi gazete demiştim
bi an kendimi keriz gibi hissettim
Motosiklet araba değildir. Otomobil kullanmayanların otomobil sürebildiği gibi motosiklet sürmeyi bilmeyenler de motosiklet sürebilir. Bu konuda bilinçli modern toplumlarda bile motosiklet için ayrı ehliyet varken her gördüğü şeye "La ben bunu sürerim" diyen bilinçsiz toplumumuzda hayda hayda gerek vardır. Hatta modern toplumlarda klaksa bile bizde gerek vardır. Adam gibi denetlemeye de gerek vardır.ya bence b olduktan sonra a2 ye hiç gerek yok. çünkü b alan zaten kuralları, motoru felan biliyordur. motosiklet kullanmayı bilmeyende zaten motosiklete binmez.
Lafı ağzımda aldın valla :cat: .türkiyede motosiklet kullanımını desteklemek için mi çıkarılmış bu yasa???
allah allah
sen ötv'yi tavan yap, kota koy, ithalata ek masraf çıkart
sonra bunu yap
hakkaten allah allah :silent: :silent: :silent:
Motosiklet araba değildir. Otomobil kullanmayanların otomobil sürebildiği gibi motosiklet sürmeyi bilmeyenler de motosiklet sürebilir. Bu konuda bilinçli modern toplumlarda bile motosiklet için ayrı ehliyet varken her gördüğü şeye "La ben bunu sürerim" diyen bilinçsiz toplumumuzda hayda hayda gerek vardır. Hatta modern toplumlarda klaksa bile bizde gerek vardır. Adam gibi denetlemeye de gerek vardır.
Lafı ağzımda aldın valla :cat: .
heh bu konu ile ilgli bu yazıya koparım :queen: Türkiye İç İşleri Bakanlığı dimi bunu yapan :queen: ÖTV tavan yaptıran Benzine Zam Koyam Hükümetin kararı dimi bu :queen:sabah gazetede böyle bir başlık gördüm..
şaka mı bu yaaaaaale:
off aman neyseki 50 cc ye kadarmış![]()
İç İşleri Bakanlığı motosiklet kullanımını artırma amaçlı böyle bir yasa tasarısı hazırlamış..
Motosiklet araba değildir. Otomobil kullanmayanların otomobil sürebildiği gibi motosiklet sürmeyi bilmeyenler de motosiklet sürebilir. Bu konuda bilinçli modern toplumlarda bile motosiklet için ayrı ehliyet varken her gördüğü şeye "La ben bunu sürerim" diyen bilinçsiz toplumumuzda hayda hayda gerek vardır. Hatta modern toplumlarda klaksa bile bizde gerek vardır. Adam gibi denetlemeye de gerek vardır.