- Motosikleti
- BMW K1600GTL
- Konu Yazar
Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 5 yıl Honda CBR600F kullanımı sonrası motosikletimi satıp bu keyfe ara vermek zorunda kaldım. Şu sıralar bastırılmış duygulara hakim olamayıp tekrar motosiklet alma hevesindeyim. Aklımdaki modeller hakkında uzun uzun forum araştırmaları ve videolar izledim. Neticesinde 4 model arasında karar vereceğim. Şimdi bu modeller birbiriyle ne alaka muhabbetine girmeden objektif olarak bana yardımcı olabilecek birileri var mı? Aklıma takılan soru işaretleri; CBR650F'in titreşim ve tıkırtı problemi ne derece doğru? Tracer 900 ün yüksek hızlarda kafa sallama olayı. Fazer 800 ün yüzünün oldukça eskimesi ve grenajlarının ses yapması olayı. Z800 (veya 900) ün rüzgar nedeniyle ne kadar rahatsız olabileceği ve artçı konforu. Kullanım tarzı genellikle kısa mesafe artçılı yolculuklar, bulunduğum yer itibarıyla kalabalık olmayan şehir içi kullanımı ve nadiren 250 km üzeri yolculuklar. Bunları test edebilme olanağım maalesef yok ve forumlarda da genellikle kısır tartışmalar yer almış çoğunlukla. Fikirlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.