Filli Boya kadınlar günü temalı reklamı..

Adamlara helal olsun geçen özgecanın ölümünde de markasız kısa film yayınlayıp merkez binalarını siyah ile kaplatmışlardı.Bu video da harika olmuş..:thumleft:

Bu arada tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun..

Bu da geçen seneki videosu..Aynı firmanın..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Reklamın bazı yerleri hiç gerçeği ve samimiyet barındırmıyor yapmacık :farao:

Kadını insandan bile saymayan milyonlarca çomarın olduğu ülkede,sermaye sahibi kodamanların korkudan ses edemeği ortamda, sortlu dıye tekmelenıp , mınıbuscunun tecavuz edıp oldurdugu ,kısaca betermi beter ortamda, çölde su gibi gelen bir reklam yapmıslar ellerıne saglık,ve paraya kıyıp bunu dakıkalarca yayınlatmalarıda ayrıca takdire şayan.

elbette işine gelmeyen,rahatsız olan örümcek kafalı oksijen israflarıda olacaktır.Ama o acıdan bakınca,onlara rahatsızlık veren her gelişme ayrıca bır sevınc unsurudur benim için.

Şunu bile eleştirmeyin, bu kadarını bile yapmayıp yapana laf atmayın oscar adayı film çekmemiş adamlar sosyal mesaj vermiş isterse düz yazı geçirsinler. Bir ırk kadına verdiği değer kadar gelişmiştir. Emeği geçenlere ve paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bu reklam yasaklandı mı yoksa başka bir durum mu var?Çoğu Youtube yüklemesi kaldırılmış.

Beni en çok etkileyen yeri.Kadınlar gülmesin o zaman çiçeklerde açmasın dediği yer.

Filli Boyanın twitter hesabında videonun altında havlayan çomarları gördükçe çıldırıyorum. Nasıl bir zihniyete sahipsiniz?

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Şu zamanda düşüncelerini korkusuzca ve samimi bir şekilde dile getirmeleri takdire değer.
Videoyu beğenmeyen örümcek kafalı yobazlara da buradan selam olsun

adamlar günü neden yok ?

Bizi adamdan erkek ten sayan yok ta ondan az kaldı sonumuz geliyor :wiinkk:

Sevgililer günü kadınlar günü doğum günü evlilik yıl dönümü ilk tanışma yıl dönümü anneler babalar günü cart cürt günü

Bu kadar batıl uydurmasyon gün peşinden koşulmaz ki

Sonuç yaz kızım eşek eşektir altın semerde vursan yine eşektir

Hakim karar düşünüldü

Cinsini sevdiğim cinsine çeker :rendeer:

Son düzenleme:
МОТОRCU;4107415' Alıntı:
Filli boyanın sahibi bir kadındır.

Sanırım reklamın koreografisini de kendisi hazırlamış..Gözde Akpınarmış.. ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

Beni en çok etkileyen yeri.Kadınlar gülmesin o zaman çiçeklerde açmasın dediği yer.

Bir de kadına vurmak nedir annene vuruyormusun sözü kafada sağlam danklamaya neden oluyor..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

810797_1.jpg

Hayırlı bir insanmış.:mrgreen:

Son düzenleme:
Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az, başta Gözde Akpınar olmak üzere emeği geçenlere teşekkürler.

F54

Bizi adamdan erkek ten sayan yok ta ondan az kaldı sonumuz geliyor :wiinkk:

Sevgililer günü kadınlar günü doğum günü evlilik yıl dönümü ilk tanışma yıl dönümü anneler babalar günü cart cürt günü

Bu kadar batıl uydurmasyon gün peşinden koşulmaz ki

Sonuç yaz kızım eşek eşektir altın semerde vursan yine eşektir

Hakim karar düşünüldü

Cinsini sevdiğim cinsine çeker :rendeer:

Ben bu işi anlamadim
Her ay birşeyin günü var
Bize de yıl da birgün babalar günü
Lan o hediyenin parasini da kendi cebimden veriyorum zaten
Batsin bu dünya bitsin bu rüya :p

Moderatör
Günümüzde çoğu erkeğin maddi manevi çıkarları için göze alamadığı şeyi gerçekleştiren kadındır.
Binlerce erkeğin cesaret edip yapamadığını yapan kadındır.
Ve gerçekten dünya değişecekse, bunu kadınların yapacağının en bariz örneklerindendir.
Helal olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar