929 RR Yakıt

Merhaba arkadaşlar bende 2001 model 929 var. yaklaçık 2 yıldır bende. Kullanımı güzel bir motor ama yaklaşık 1 haftadır yakıtı 2 katına çıktı.
ortalama km de 35 40 kuruş yakıyorken şuan 60 kuruşu geçiyor. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

karbüratörü temizle ;diyaframlara bak ,hava filtresi değiştir ,lastik basıncı kontrol et

karbüratörü temizle ;diyaframlara bak ,hava filtresi değiştir ,lastik basıncı kontrol et

motor enjeksiyon lu oldugun için kelebekler hariç hepsini kontrol ettim
birde farklı benzin istasyonundan yakıt aldım %30 oranında iyileşme oldu
ama hala eskiye göre fazla
heralde motor iyi bir bakım istiyor

z800 var bıtane gozume kestırdıgım 20binde kazasız tramersiz 27binlira kırmızı siyah renk 115hplik olandan bi bak ıstersen

Hocam on panel değişmiş dediği gibi taş degmesi yüzünden olduysa alınabilir, önden kazaliysa almayi düşünmem, Manisa'da hatrimin geçtiği arkadaşlar var motora baktiralim temizse km ve normal expertize sokariz kâr bile edilebilir.

Son düzenleme:
Hocam on panel değişmiş dediği gibi taş degmesi yüzünden olduysa alınabilir, önden kazaliysa almayi düşünmem, Manisa'da hatrimin geçtiği arkadaşlar var motora baktiralim temizse km ve normal expertize sokariz kâr bile edilebilir.

fotografını atmıs degısen sadece gosterge orayı o sekılde patlatacak bı kazada motor o halde olmaz ayrıntılı bı expertize ıle gonlunuzce bısı alabılırsınız durumum olsa ben alcaktım tanıdıga gıtsın D:

fotografını atmıs degısen sadece gosterge orayı o sekılde patlatacak bı kazada motor o halde olmaz ayrıntılı bı expertize ıle gonlunuzce bısı alabılırsınız durumum olsa ben alcaktım tanıdıga gıtsın D:

Eyvallah hocam 😄 Ben bu motora baktirayim olursa sevinirim kaç aydır naked alicam alamadım, fuari bekledim maddi yönden kalbimizi kırdı. Aklımda bir kaç soru var motoru satan arkadaş mt 7 arıyormus z800 satıp mt 7 alması aklımı karıştırıyor iyi bir expertize sokmak lazım :) Sağolasın düşündüğün için tekerin düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar