Bajaj Dominar 400'ün Fiyatı Belli Oldu!

Bajaj'ın merakla beklenen modeli 400 Dominar, 2017 Motosiklet Fuarı'nda tanıtılmış ve motosiklet tutkunları modeli yakından görme şansını bulmuşlardı. Ama Bajaj Türkiye fuar süresince modellerinin fiyatları açıklamamıştı. Fuarda Kuralkan Satış ve Pazarlama Müdürü Ekrem ATA "Motosiklet severler için en iyi fiyatı sunmak için çalıştıklarını ve bekletinin yüksek olduğunu bildiklerini belirtmişti." Bugün itibariyle 207 fiyatları açıklandı.

Bajaj Türkiye Euro-4 standartlarına uygun 2017 modellerinin tavsiye edilen parekende fiyatları aşağıdaki gibi oldu.

• DOMINAR 400: 17.998 TL (Mayıs ayı teslime hazır)
• PULSAR RS 200: 13.590 TL (nisan ilk hafta teslime hazır)
• PULSAR NS 200: 11.300 TL (nisan ilk hafta teslime hazır)

PULSAR NS 160 ve V15 modellerinin fiyatları daha sonra açıklanacak.

mR4MAl.jpg

Bo98q6.jpg

R3HKA2.jpg

Ekli dosyalar

• bajaj-dominar-fiyati.jpg
    bajaj-dominar-fiyati.jpg
    69.1 KB · Görüntüleme: 36,257
Moderatör tarafında düzenlendi:
Pulsar 200 ns 11.300 lira :)
Benim dolarlan işim yok diyen, açıp 2 kitap okumaktan aciz, A haberden başka kanal izlemeyen insanlar yüzünden yaşıyoruz bunları. Bu devalüasyon değilse nedir soruyorum size?
Böyle fiyatlara hayır, hayır, hayır.

Son düzenleme:
duke390 44 beygir 21 bin tl. hatta 20 bin'e sayan yerler var. gidiyorusırf bunu soylemek ićin geldim gidiyorum :p

"Yerli motor sart"
:)
Saka bi yana da hintli gozunu bu sezon japondan fazla acti.euro 4 muhabbetine erken kalkisti.

Fiyat gayet iyi yerinde olmuş. Alana, satana ve kullanana hayırlı olsun. 17.998

dalgamı gecıyorlar su satıs mantıgına bakın 17.988 tl onlarda biliyor direk 18 dese bayagı yuksek bır rakam gelicek .ama sevindigim sey tamda dedıgım gıbı tahmınımde yanılmadım ve 18 bın tl den aşagı olmaz demıstım kısmet zevk ve tercih meselesi bakalım görelim.

Yüzde 8 vergi dilimine giren 250'lik japonlarla aynı fiyata geliyor, üstelik ABS'li EURO4 uyumlu. Bundan daha düşüğünü yapmak firma içinde risk. Gene iyi bir fiyat şu ekonomik durumda.

keşke biraz daha uygun fiyatla çıkarabilselerdi ancak herşey aşırı pahalanıyor daha geçen sene 5950 ye bazı bayilerde sıfır satılan ybr 7 küsür olmuş,iyi bir dağ bisikleti 2 bin tl civarından başlıyor.Alım gücü artmazken arabaların motorların fiyatlarının bu kadar hızlı artması inanılır gibi değil.Vergi indirimi destek gelmeli.arabamı da motoru da sattım sigorta vergi kasko yok çok rahatım.Bisikletimle devam ediyorum,motor almak ve kenarda duran kıyafetlerimi tekrar giymek istiyorum ancak bu şekilde giderse hiç almayı düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Ya olum 2 yıldır bu forumu takip ediyorum, her çıkan yeni modelde, bu fiyata satamaz, 3 bin lira ucuz olsa var ya piyasayı alt-üst eder, bu fiyata bu motor mu, yuh artık gibi yorumlar okumaktan yoruldum, siz yazmaktan usanmadınız. Abi motorlu araçlar pahalı bunu anlayın artık. 1,6 dan büyük motorlu otomobile, 150cc den de büyük motora binmeyeceğiz. İçki ve sigara içmeyeceğiz, telefon ve elektronik eşya kullanmayacağız, internetten yurtdışından ucuza bir ürün alamayacağız. Devletimiz bunu yapmamızı istemiyor. Sende evet biz böyle yaşamalıyız, devlet bizim için en iyisini bilir deyip susarsınız veya hayır arkadaş biz bu ülke vatandaşları olarak bu şekilde bir yönetim istemiyoruz diyebilirsiniz. Ha bize hak mı bu değil. Onlar ayrı konu ama fiyatlar uzunca bir süredir böyle.

Fuardan inazuma ve nolan N86 kask almıştım. Yıl 2015. 2017 de daha çok kazanıyorum ama 17.500 tl ye inazuma ve 990 liraya N86 kaskı bugün alamam. Sektör müthiş pahalı oldu. Eski standartlarımı koruyamıyorum.

Ama en azından bunun farkındayım.
Fuarda X-Max ironmax ı adam 20 bine satabileceği fantazisinde. Adamlara gittim "ya arkadaş, bu motoru bu fiyata satamayacağını birtek ben mi öngörüyorum yoksa Yamaha Türkiye de bunun farkında ve reklam için mi bu motoru buraya koydun" dedim. Yok işte talep var da satılırda, lan yürü git.

Yerimizi alalım buralar değerlenir :)

cf moto 400nk iyi bir fiyat politikası izlerse dominar istenilen satış rakamına bile ulaşamaz. :)

Kaydırmalı debriyaj + abs + çift yağlama pompası + euro4 normları + yüksek kur + ötv farkı = dominar 18,000 TL

2017 euro 4 ktm duke 390 fiyatı 24,500 TL ile kıyasladığınızda gayet uygun.

Adamlar yamaha r25 için istiyorlar bu parayı.

Piyasaya göre uygun bajaj kullanıcı profiline göre yüksek kalmış.

16,000 TL civardında girseydi satış rekorları kırmazdı gene ama satılırdı bu şartlarda satışı gayet yavaş olacak bir model olarak kalacaktır diye tahmin ediyorum.

Yine de rekabetçi fiyat yaklaşımı var Bajaj'ın ülkemizde başarılı olmasını isterim aga..

Merhaba,
Ben fuardan sonra aranıza katılmaya karar verdim.

Şimdi Dominar 400 bu fiyata ise CF Moto 400 NK kaç tl olacak :cyclopsan

bu fiyata 7 binde km civarında cbr 500 alınır sıka sıka gezilir. Hondam var denilir nokta.

Cf 400 nk yı sabırsızlıkla bekliyorum. Fiyatı açıklansın bakalım o ne kadar olacak.

Şimdi Dominar 400 bu fiyata ise CF Moto 400 NK kaç tl olacak :
cyclopsan[/QUO

bence bundan ucuz olmaliki yoksa magaza vitrininden aşagı inemez.yeni model herzaman kendi kanıtlamak için uygun olmalı yoksa elin japonu ile fıyatta vs yarışacagım derse yanlış politika olur onlar yıllarca piyasada olan gerek servis gerek yedek parca vs

Yeni kullanıcı yada , 0 merakı olanlar için çok güzel bir alternatif ama eski kurtlar mutlaka japona yürüyecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar