Merhaba arkadaşlar konu dışı bir soru olacak istanbul motosiklet fuarı için bilet çekilişi veya yarışması yapılacak mı ? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
Özellik olarak bir değişim yok ama ledli yan kapaklar ve arka çamurluk çok güzel olmuş aynalarda ledli olsaymış iyimiş gibime geldi![]()
Aynen tasarım olarak çok güzel bi hale getirilmiş fuarda illaki olacaktır umarım renk seçenekleri ile beraber görecez.
Fuarda CR1-S modeli hakkında inceleme yapan kimse yok mu ? CR1'e göre kalite farkı var mı ?
Kuba cr1 s modeline satıcı 6200 tl fiyat çekti. İlanlarda 5890 tl den satışa sunuyorlar. Yedek parça fiyatlarını incelediğimde cbf 150 almak mantıklı geldi. Kubanın motosiklet anlayışı kendisini daha nereye kadar götürür bilemem.
Fuara gitmedim ama tıtanıc 150-s sayfasında denk geldim adam tıtanıc 150-s almasaydım cr1-S i alırdım diyor.
Bendim onu diyenmotorun görünümü çok güzel ama sürenler benden daha iyi yorum yapacaktır. Ben Titanic S aldığımda motorun sıkıntısı sorunu var mı pek bilinmiyordu, fiyatı cazip gelmişti (4500 TL.ye sıfır almıştım)bütçem daha fazla olsaydı 5800 TL.ye o zamanlar Hunk ya da CBF 150 alabilirdim. Bir kumar oynadım ve tuttu şimdi acaip memnunum motordan. Sözün özü CR1-S de çok iyi bir motor olabilir ama fiyatlar biraz daha az olsa çok çok daha iyi olur daha kolay yaygınlaşır.
cr1 zaten yaygın olarak kullanılıyor ama ne hikmetse kuba sl kullanıcıları dışında kimse foruma takılmıyorSen iyi kar edenlerdensin yorumunuda gördüm altın yerine tıtanıc 150-s alın en iyi kazanç sektörü
![]()
Doğru bir tespitBenimde Kuba motorum vardı xcg ama o zamanlarda takılmazdım foruma
Şimdi motorsuz takılıyorum.
Allah gönlünde yatan, istediğin motoru sana da nasip etsin, forumlarda motorla ilgili kullanıcı yorumları arttığında insanların kafasındaki çekinceler, soru işaretleri de azalıyor..RKS.leri de Kuba getiriyor, ben Kuba Motor'u takdir ediyorum umarım 250'lik piyasada da uygun fiyatlı motor getirirler
Önceki dönemlerde getirttiler bi tane xy250a sonra ne olduysa durduruldu bildiğim kadarıylada tekrar görmediler ama satışlar ile ilgili problem yoktu epeyi bi satılmıştı. Firma sağlamda niye getirmiyor anlamadım![]()
XY250 modeli satışı yapılan tüm ülkelerde tedavülden kalktıYoksa satışına devam edilebilirdi. Kuba'nın değilde RKS'nin uygun fiyata 250cc getireceğini umud ediyorum.
TNT 25'in fiyatı bu kadar düşmüşken tekrardan rks hiç 250cc topuna girmezCR1-S'tede bi inidirm yapılırsa iyi olur
Zor biraz modelin geldiği fiyat kuru ortalama olarak belli o yüzden indirim yapamazlar bu sene böyle gider cr1 kalitesinde bir kaç parça eklenmiş bi mode e CR1 kendini bugune kadar yeterince kanıtlamış zaten.