üstadım öncelikle teşekkür ederim. abi yakması dert değil çünkü tvs de gitmediğinden daha fazla gaz açıyorum daha fazla yakıyor emsallerinden. dediğin gibi abi titrek tvs hem yoruyor hem yakıyor (gaz açmamdan dolayı) benim daha çok çekinmemin nedeni çok araştırdım oksijen sensörü ve malum marş sıkıntısı. şehirler arasında yolda kalmak problem yaratır benim için. siz sorun yaşadınızmı hiç? şuana kadar gözlemleriniz nedir. şimdiden teşekkür ederim, umarım uzun km lerce sorun yaşamadan binersiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
üstadım kesinlikle haklısınız. TVS de motordan çok usta problemleri yüzünden yürütemiyorum. parçası yok, parçasını buluyosun ustası yok. motoru 3.000 tl ye aldım kazadan sonra 1600 tl şuan için net masrafım var ancak halen olmadı istediğim gibi. halen bir ses bir problem. izmirde 5-6 ustaya gittim şuanki ustam eski tvs servisi, şuan mondial yetkili servisi. bu yüzden ilk başlarda bu motoru düşünmüştüm. ancak servise birkaç mondial da parça temininde problemlerini gördüm motorları aylarca yattı bu yüzden tereddütte kaldım. izmirde servis işi olan herkese kesinlikle üçyol köstence köprüsünün orda zafer bey in servisini şiddetle tavsiye edebilirim. aşırı ilgili, bilgili ve yardım sever biri. sagolsun tvs yi de adam etti/ediyor. mt 07 ile çok fazla uzun yol yapmadım. tvs ile kıyı şeridini gezdim desem yalan olmaz. 130 çok bile esasında benim için tvs den sonra

esasında işim yüzünden inazuma düşünüyordum ancak parçaları pahalı olmasından dolayı ve pekte tipini sevmediğimden vazgeçip duruyordum. bir aksilik çıkmazsa yaz başında rx3i yi almış bulunurum. fikrimi çok olumlu anlamda değiştirdiniz çok teşekkür ederim. yaza 2 rx3i ile çeşmede görüşmek dileğiyle selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
hocam zaten mt07 benim için çok referens olamaz. motor sınıf olarak çok yukarda hacim olarak. ehliyetimin yetersizliğinden de binemedim. gazlamak için çok az bindim. 200-250 cc de bi çok alternatif denedim evo da dahil. evo çok hoşuma gitti. nasip olursa yaz başı bende bir değişim yapacağım. aynen mt07 yi sıfır olarak 20.000 tl ye aldık, şuan 22.000 tl 2. elleri.. bu zamlarla dahada artar.. evo güzel bir alternatif umarım fiyatını dahada arttırmazlar ..