Şile yolu ceza

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Bugün şile tarafına kısa bir tur attım

Muhtemelen pahalıya patlayacak bana

Uyarmak için konuyu açtım. İstanbul istikametine gidişte Ömerli kavşak çıkışından geçerken elinde fotoğraf makinasıyla jandarma kardeşler arkadan resmimi çektiler. 120 falan sürat vardı. Radar önde plaka olmadığı için ceza yazamıyor. Onlarda çareyi böyle bulmuşlar. Arkadan fotoğraf çekiyorlar

Demem iki oradan geçerken DİKKATLİ olun

Birde cezaya radar görüntüsü olmayacağı için itiraz edilebilir mi öğrenmek isterim

Motosikleti
Hero X Pulse 200
edilebilir, hatta çektikleri fotoğrafta kanıttan sayılmayabilir.

itiraz için önce cezayı ödemek gerek. sistemine sapladıklarım...

Ceza da haksizim hızlı gidiyordum. Kimseyi suçlayamam. Usulüne göre yapılması şarttır .Meraktan sordum yoksa gelirse cezayı ödeyeceğiz her şartta

Türkiye'de yaşadığımızı göz önüne alırsak hocam usulüne göre yapılan bir şey olduğunu ben bunca senedir göremedim. Siz şimdiden erken ödeme indirimine girip ödeyin cezanızı bence.

gelirse 427 lira gelir. tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde öderseniz %25 oranında sürpriz bir indirim ile karşı karşıya kalırsınız. bu cezanın indirimli hali 320,25 liraya tekabül ediyor.

inşallah gelmez..

eğer bir uyarı işareti yoksa direk dava aç. 'Devlet vatandaşına tuzak kuramaz'.

çekmekoy merkezden bjk tesis yolunun arasında da ciddi onlem almışlar
420 gibi bir ceza geldi bana da..

100 200 de değil.. 420 ..

edilebilir, hatta çektikleri fotoğrafta kanıttan sayılmayabilir.
bence tam tersi radarlar videolu kayıt yapar buda plaka olmasa bıle ılerdekı ısıkta sızın plaka ile resimlemişler ise üzerinizdeki mont altınızdaki motor vs gıbı bılgıler uyustugundan her türlü ispatı yapabilirler kaldıkı oralarda modese var ıse o kavsaklarda yine ispatlarlar .zaten oraya fotograflı ekıp dıkmelerının amacı onden plakası okunamayan aracların radara girildiğinde anons edilip ısıga yaklasıldıgında mecburem durup yada yavaslayacak olmalarından dolayı plakalarının cekılıp tespit edilmesi içindir.genelde pek artık radarlarda durdurulmuyor araclar cezalar arkadan geliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------

eğer bir uyarı işareti yoksa direk dava aç. 'Devlet vatandaşına tuzak kuramaz'.
artık ondan dolayı tedbirlerini alıyorlar.bu konuda daha önce mahkemeden dolayı iptal edilen cezalr oldugundan radar göreve baslamadan önce ilerde bir noktadan uyarı levhası konuluyor kucuk bır levha ve siz ona dıkkat edemiyorsunuz ve kayıt altına alınıp oyle radar noktasına dönülüyor kaldiki şimdi radar olsda olmasada bizim buralarda hep uzun caddelerde dikkat radar var levhası var : )

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bugün şile tarafına kısa bir tur attım

Muhtemelen pahalıya patlayacak bana

Uyarmak için konuyu açtım. İstanbul istikametine gidişte Ömerli kavşak çıkışından geçerken elinde fotoğraf makinasıyla jandarma kardeşler arkadan resmimi çektiler. 120 falan sürat vardı. Radar önde plaka olmadığı için ceza yazamıyor. Onlarda çareyi böyle bulmuşlar. Arkadan fotoğraf çekiyorlar

Demem iki oradan geçerken DİKKATLİ olun

Birde cezaya radar görüntüsü olmayacağı için itiraz edilebilir mi öğrenmek isterim

Abi her gün Şile'ye gidip geliyorum, hiç rastlamadım radara, başka birşeydir belki.

çekmekoy merkezden bjk tesis yolunun arasında da ciddi onlem almışlar
420 gibi bir ceza geldi bana da..

100 200 de değil.. 420 ..

Hyundai Çoşkun önlerinden başlayıp Nevzat Demir önünde bitiyor hız koridoru, çift yönlü. Küçük araçlar için 80 büyük araçlar için 70 hız sınırı.

Aslında iyi bişey ama 80 çok az, 100 olmalı en azından.

Geçmiş olsun :)

Belirlenmiş eds vs noktaları dışında gizli radar gibi cezalı durumlarda seni durdurup cezayı yüzüne bildirmesi gerekir ve radar ile ilgili uyarı yapmak zorundalar yani nasıl söylesem devlet vatandaşına pusu kuramaz seni durdurup yüzüne söylemedikleri için itiraz edip iptal ettirebilirsin tabi devlet buna bana olduğu gibi benim memurum işini bilir derse iş başka ama böyle bir hakkın var ayrıca sıradan makineyle çekilen bir resim geçerli sayılmaz hız ölçümü vs yapılmadığı için yasal sayılmaz

Belirlenmiş eds vs noktaları dışında gizli radar gibi cezalı durumlarda seni durdurup cezayı yüzüne bildirmesi gerekir ve radar ile ilgili uyarı yapmak zorundalar yani nasıl söylesem devlet vatandaşına pusu kuramaz seni durdurup yüzüne söylemedikleri için itiraz edip iptal ettirebilirsin tabi devlet buna bana olduğu gibi benim memurum işini bilir derse iş başka ama böyle bir hakkın var ayrıca sıradan makineyle çekilen bir resim geçerli sayılmaz hız ölçümü vs yapılmadığı için yasal sayılmaz

fi tarihinde kesilmiş bir ceza geldi dedim devlet şakamı yapıyor yoksa tarihi eser olarak saklamı diyor. biri akıl verdi git mahkemeye tebligat kanunu na göre işte 15 gün mü ne süre içinde tebliğ edilmezse geçersizdir diye. hakim güldü git yatır şunu dedi iş kapandı.

fi tarihinde kesilmiş bir ceza geldi dedim devlet şakamı yapıyor yoksa tarihi eser olarak saklamı diyor. biri akıl verdi git mahkemeye tebligat kanunu na göre işte 15 gün mü ne süre içinde tebliğ edilmezse geçersizdir diye. hakim güldü git yatır şunu dedi iş kapandı.

İşte Türkiye gerçeği bu. :p

valla kardeş banada usulsuzce 2 ayrı suçtan ceza yazdılar kırmızıda bekliyorum polis geldi sardı cek kenara yapıştırdı geçen sene 492 lira :) tabi bende itiraz edip hakkımı arayacağım hatta polislerden şikayetci olacağım çünkü mobese görüntüleri var kırmızıda duruyorum ve adamlar trafiği tehlikeye atmaktan 1 tane ceza kestiler 2 ciside trafik polisinin uyarılarına uymama oldu mahkeme falan 9 ay sürdü 9 ay sonunda benim memurum işini bilir oldu olay kanunda böyle bir hakkı var ama bu hakkı kullandırırlarmı bilinmez :)

Tiflis'te sistem o kadar gelişkin değil. Bir de motorun önceki sahibi plakayı koltuğu altına almış. Aşırı hız cezası 60 lari (80 Lira) falan. Bir de radar belli başlı yerlerde var. Ezbere bilince sorun olmuyor.

Bu şehir içi gazlamamız:

Bu da polis çevirmesi başka zamana ait:

Bir de Topspeed kasarken polisin yanından 215 ile geçmem var. Onu da bir ara atarım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun, ben de geçenlerde çok saçma bir ceza yemişim. Haberim olmadığı gibi motor üstünde asla yapmayacağım hareketleri içeren bir madde.

Abi her gün Şile'ye gidip geliyorum, hiç rastlamadım radara, başka birşeydir belki.

Hyundai Çoşkun önlerinden başlayıp Nevzat Demir önünde bitiyor hız koridoru, çift yönlü. Küçük araçlar için 80 büyük araçlar için 70 hız sınırı.

Aslında iyi bişey ama 80 çok az, 100 olmalı en azından.

Geçmiş olsun :)

80 nedir iste.. cok dusuk o yol 3 serit abicim el insaf..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar