Burada japonlar kıyaslayanlar zaten japonları ilah yapanlar. Aklı olan kimse zaten bu motoru Honda ile kıyaslamıyor. Burada demek istenen daha malı görmeden sesini duymadan selesine oturmadan malı itin bir tarafına sokmamak gerektiği.
Bir de anlamış değilim neden NC ? Neden Tracer değil KLE650 değil. Tracer da aynı para NC ile . İlginç..
Forumun alakasız yerlerinden bile TRK yerine NC alınır yazıyor

aha örnek
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/139167-benelli-tnt-25-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-127.html#post4100470
Madem kıyas yapılacak Versys 650 ile kıyasla aha sana işte olması gerektiği gibi TRK yarı fiyatı...
Biri bir taş attı kuyuya ardından bütün forum motora NC killer diye çıktı muamelesi yapıyor Neden acaba???
Bakın forumda motorum alelen belli o yüzden yazmayayım, en sinir olduğum tiplerin; satın aldığı malın kölesi, fanatiği olan gerizekalıların durumuna düşmeyeyim diyorum ama adam geliyor bitmediniz vs. Benelli çöp fiyatla satılıyormuş malum sitede yok efendim bilmem ne?
Yahu asıl siz bitmediniz.. Arabada Almancılar motorda japoncular..
Almış eline kızılayın dağıttığı gibi renkte bir motor iki dakikada dağları ben yarattım kimseyi beğenmem ! Sanki Japon mühendis efendimiz..
Bilmiyor ki 2 senedir ülkede olan motorun piyasası altındaki motorun piyasından daha değerli..
Malum sitede 12 bin altında bana bir tane TNT 250 göster efendiiii.. O motorlar en pahalısı 12500 tlye verildi bayiilerde..
Malum sitede 8500 altına adam gibi TNT25 kaçta ne ilk senesi olan bu motoru hediyeleriyle millet 9000 tlye aldı inanmıyorsan yolarım faturasını.
Senin kullandığın kızılay rengi motorun 15800 13500 e 3000 kmde 4000 kmde 20 tane ilan bulurum.
Piyasayı süpüren Pulsarın 8500 satış fiyatı 6500 tl onlarca ilanı var..
Yap bakalım oran orantı matematiğinle
Kim çöp fiyatlı bir bak bakalım efendi.
Ben japonun tadını bilirim merak etme çoğunuzun kısa donla dolaştığı zamanlarda ben MZ mi satmış Honda titana biniyordum. Ben japonun değerini çin yapması japonlada öğrenmedim . İleride ne kadar servisi ile aç pazarlamacılarıyla ne bok olacaklarını kestiremeden aslan gibi VTR 250 mi aptal gibi yok pahasına satarak öğrendim.O zaman sanmıştım ki sonradan alacağım bütün japonlar onun gibi olacak...
Yapmayın ciddi söylüyorum japon fanatikliği yapmayın . Bu ülkeyle dalga geçtiriyorsunuz. 125 lik motoru 19 bin liraya scooter ı 25 bin liraya sattırıp ülkenin motor piyasasını beter ettiriyorsunuz.
Sonra sağda solda sizlere japon fetişisti diyorlar üzülüyoruz.
Ybr Cbf yi 7000 bin liraya boyayıp boyayıp ülkeye siz satırıyorsunuz. Adam gibi modelle gelmiyorlar. Allahtan avrupa bilmemnesi yasa çıktı diye sevinirken bu sefer karşınıza ybr-i ile geliyorlar 10 bin lira yazık çok yazık.
Sonra yamaha sayfalarında motorlar pahalı değil biz fakiriz yorumları okuyoruz..
Benim ya da başkasının çinli hintli motor almamızın kendimizden başka kimseye zararı yok ama sizin japon hastalığınızın tüm motor camiasına zararı çok.
Bugün NC NC diye tutturduğun o motor 33 yerine 23 bin lira olsaydı benelli trk yı eşşek gibi 17 bin liraya satacaktı..
Gömeyin bekleyin şans verin ne kadar bol marka bol motor o kadar daha iyi.
Sağlıcakla..