Supeduke uzerine tercih edecegim baska bir motosiklet yok simdilik. Ne Goldwing isterim, ne Valkyre Rune, ne Multistrada, ne Diavel, ne de H2, ne de GS...
Genelde sehir ici (ise gidip gelme), ara sira da haftasonu daglara gezmeye gidiyorum. Surekli uzun yol icin uygun degil bence Superduke R. Ama ayda bir 6 saatlik yol cok buyuk sorun da degil. Hatta oldukca rahat. Ama surekli uzun yol icin sabit on cam gerekli. Ama ben surekli uzun yol yapmiyorum.
Superduke'un sevdigim yani, cok rahat ve ergonomik olmasi. Bu ozelligi, deli gibi guclu olmasinin da cok onunde bence. Cok kucuk ve acaip hafif. 250cc Inazuma'dan 20 kilo daha agir... Bircok 600cc alet Superduke'tan agir.
SS'ten devsirme olmamasi da onemli. Motor gunluk hayat icin sifirdan planlanmis, yaris motoru "detune" edilmemis. Istenen karaktere sahip. Ille de belli devirlerde kullanmaniz gerekmiyor.
Ammmmaaa... Hayat cok mu guzel? Gecenlerde 4 ay 3 hafta sonra servisten aldim... Calisiyor simdilik... Resmen ozlemisim aleti. Yeniden alismam gerekti resmen...
Bence motosiklet zevkli birsey. ille de belli bir marka ve model olmasi cok da onemli degil. Kucuk motosikletten zevk alamayan buyukten nasil zevk alsin? Iki teker hersey zevklidir bence.
Tabii ki daha genis acidan bakinca bir de genclik var, arkadaslar var, aile-akraba var, es var, cocuklar var... Motosiklet bunlarin yaninda kucuk bir ayrinti, tuz biber...