HAKAN ABİ;
Büyük firmalar üretimden kaynaklanan hatalarını kabul ettikleri için büyük firma olmuşlardır. Bir mercedes, bir audi bilmem neyin tahliye hortumunun 10 yıl içinde deformasyona uğrama ihtimali (bak ihtimali diyorum) ne binaen yüzbinlerce aracını geri çağırabiliyorsa, Kanuni (Bunu okuduklarını, benim kim olduğumu ve nerede yaşadığımı, hangi servise gittiğimi benden iyi bildiklerine eminim) neden bunu yapamıyor, Bir mail attığımızda 1 saat bile olmadan cevap vermeleriyle övünüyorsak, arkadaşlarımıza diyebilelim ki, kanuni motorları geri çağırdı, zincir sesini kesiyorlar, bak ne iyi etmişiz kanuni almakla diyebilelim.
Ayrıca ben Anadolunun küçük bir köyünde pardon ilçesinde yaşıyorum, burda tamirciye gidip çek zinciri varmı desem, ağabey almancılara getirtebilirsin derler. Şu zincirin markası neyi varmı. numarası falan. Yoksa çarşıya giremiyorum ya, burda çarşı parke taşıyla döşenmiş. KANUNİ İSTERSE GELSİN MERSİN İLİ GÜLNAR İLÇESİNE TEST EDELİM, parke döşeli çarşıdan ikinci viteste 2500 devirde zor gidiyorum ya çatur çutur.
AYRICA, KİMSE benim servisime telefon açıp, kim bu, motoruyla ilgilenmiyormusunuz, o yeni parçayı bir takın bakalım sesi kesecekmi diye İLGİLENMİŞLİK yapmasın, ŞU ZİNCİR SESİNE ADAM GİBİ ÇÖZÜM BULSUN
bloodmn arkadaşım şu bahsi geçen çek zincirinden sipariş verdim eğer gerçekten randıman alınıyorsa sana da bir tane hediye yollarım merak etme
ancak şu amortisör konusu var birde kanuni firmasını aradım henüz çalışmalar tamamlanmadı diyor allahtan motoru çok kullanan biri değlim günde ortlama 20 km yapıyorum evden işe işten eve yani bir de çok kullansam bu sıkıntıları ile hiç uğraşamam doğrusu bu nedenle bekliyorum şu problemlerin çözülmesini sabırla,
zaten olmadı satıcam zararına motoru bu istanbul'un stresinde birde motorla uğraşamam iş güç çoluk çocuk eğitimi gibi önemli sorumluluklarım var kanuni racerın dertleriyle iç uğraşamam tekrar dönerim araba kullanmaya biraz birikim yapıp adam gibi bir motor alırım ilerde yeter artık bu memlekette kandırıldığımız.
Birde biz görüntüye bakıp fazla gözümüzde büyütmüşüz kanuniyi kabahat bizde
burda yollarda vızır vızır dolaşan kuryeleri hiç dikkate almamışım ne marka motor kullanıyorlar diye ,adamlarda çoğunda ya yamaha ya da honda var 125 lik veya 150 lilik paşalar gibi kilometrelerce yol yapıyorlar..

r:
birde sen şanslısın mersinde kullanıyorsun bizim burası istanbul daha zor motor kullanmak yollarda ök.z dolu çünkü...