KYMCO Yeni Downtown 350i ABS İçin Lansman Fiyatı Belli Oldu

Türkiye motosiklet pazarında scooter kullanıcıları için yaygın yedek parça ve servis ağıyla hizmet veren Kymco, global kalite anlayışını ürün gamına dahil ettiği yeni modelleri ile devam ettiriyor.

Sahip olduğu asil tarzı, dinamik görüntüsü ve enerjisi ile kendine hayran bırakacak Yeni Downtown 350i ABS, 26.990 TL lansman fiyatıyla keyif dolu ve eşsiz seyahatler yaşatmaya geliyor.

Dinamik duruşu ile gücünü fazlasıyla hissedeceğiniz Yeni Downtown 350i ABS, ister kısa mesafe ister uzun mesafe tüm yolculuklarınızda beklediğiniz performansı fazlasıyla sunmaya hazır.

Yeni Downtown 350i ABS, 321 cc motor hacmi, sıvı soğutmalı 4 zamanlı motor yapısı ile maxi scooter segmentinde adından oldukça sözettirecek.

Bütünleşik far tasarımıyla daha ilk bakışta çekimine kapılacağınız Yeni Downtown 350i ABS’nin yüksek aydınlatma kapasitesine sahip farları ile yolunuz daha aydınlık olacak.

Yüksek koruma özellikli fren sistemi ile de güvenilir ve güçlü yapısını birkez daha ortaya koyan Downtown 350i “ABS” fren sistemi daha güvenli duruşlar sağlar. İki tam kaskı taşıyabilecek kapasitede olan geniş sele-altı bagajı ve sol ön panelde cep telefonu şarj etmek için 12V çakmaklık yeri mevcuttur. Sağ ve sol ön panelde yolculuklarınızda küçük eşyalarınızı koymanız için kullanım alanı sunuyor.

Euro 4 normalarına uygun Yeni Downtown 350i ABS modeli ile siz de hayallerinizi ve planlarınızı daha fazla ertelemeyin.

Daha yakından incelemek için Kymco yetkili bayilerine uğramakta acele edin.

Satış noktaları ve daha fazla bilgi için www.kymco.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

ytXl4k.jpg

Ekli dosyalar

• downtown350i-haber.jpg
    downtown350i-haber.jpg
    75.1 KB · Görüntüleme: 26,999
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
motorun görünüşü güzel ama 27 bin lira fazla değil mi? gerçi lansman fiyatı bu. 27 binden fazla olacak.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Şunun maliyeti tl ile 5.000 lira ya var ya yok.. Uzaktan güzel, yakından inceleyince kullanılan malzemeler , geri dönüşümden hallice gibiler.. Plastik yığını, altında iki teker bi motor , ve fiyat malum..

Çok komik ya. Elimde 27 bin TL ile Kymco bayine gideceğim, parayı kahvede oturan amcalar formatındaki satıcının eline sayıp çıkacağım. Valla hayali bir zor kuruluyor.

Bunlar bir kendilerine gelsinler artık. Alt tarafı bir scooter bu, dünyanın en iyisi de olsa 27 bin TL verilmez. Altı ay sonra sinek avlamaktan inim inim inlerken bu günleri yâd ederler.

27bine evin bir odası tamam arkadaşlar, toplanalım paraları biriktirip forumun ismini değiştirip ev.net yapalım 🙄

Daha yakından incelemek için Kymco yetkili bayilerine uğramakta acele edin.

Ben hemen koşarak çıkıyorum.Ellerinde kaldıysa 3 tane birden alıcam ne olur ne olmaz yedek dursun bir köşede.Çıktım

Bunlarınki çocuk kavgası gibi. Şimdi Kymco'ya "nooluyo lan!" desek. "Ben başlatmadım. Önce Yamaha vurdu." diyecek. En iyisi hiç karışmayalım. "Hayatta ikinci el motosiklet almam" derdim. Sonunda bu sözümü de yedirecekler...

Japon markalarda aynı halt var absli model olunca 5 bin tl biniyor buda yeni kasa güzelde 4 bin tl onamı alıyon dt300i 18 bin tl devletmi vergiden gömüyor dovizmi neyse

Altaki bebekte yola çıkmış geliyor muş kymco AK 550

AK550 50 bin eder valla, baksanıza jantları mavi... Ulan benim motor bile 1000 TL zamlanmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar