Full siyah vizör hakkında

selam arkadaşlar Mt'nin çene açılır flux serisi piano black siyah kaskını kullanıyorum , gözlük kullandığımdan takıp çıkartması daha kolay full face kaskım var hjc'nin kutusuyla duruyor bazamın altında , artçımda diğer çene açılırı kullanıyor . Ben siyah vizör istediğimde elimdeki kasklara göre bulamadım hiç.
İnternetten mt siyah vizör diye vizörler var , bunların uyumunu nasıl anlarım sol üstte e-12 yazıyor , ilan açıklamada bazısı E-9 yazıyorsa uygundur felan diye belirtmiş satışı sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?

Bende LS2 FF351'in siyah vizörü vardı. Sadece yazın kullandım, akşam güneşi karşıdan geldiğinde rahatlık sağlıyordu. Onun dışında alt geçitlerde sıkıntı yaratıyordu, önümü görmem için vizörü açmam gerekirdi. Siyah vizör çok kullanışlı değil. Motora bindiğin zamanların yüzde 10'unda ihtiyacın olur, diğer zamanlarda siyah vizör rahatsızlık verir.

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Siyah vizör güneş için ve şekil için oldukça kullanışlı.
Akşam saatlerinde ışıklı yolda pek sorun olmasada alt geçit veya buna benzer ışıksız yerlerde vizör açık gitmek zorunda kalıyorsun. Hız fazla olduğunda zorlayıcı eksi bir özellik.

Vizörü film kaplatmayı düşünüyorum bu yüzden. 12'lı seri yeni tip kasklar için. 6'lı seri eski tipler için.

Vizörü film kaplatmayı düşünüyorum bu yüzden. 12'lı seri yeni tip kasklar için. 6'lı seri eski tipler için.

sana önerim kaplama filmlerin koyuluk derecesine göre

numaraları var (1-2-3-4) 1numara hafif tatlı koyulukta güneşi bir miktar %20-25 oranında engelleyecektir,far aydınlatman yeterli ise geceleri görüş sıkıntısı çıkartmaz.

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar , şimdi aracıma cam filmleri uygulamasını kendim yaparım genelde iyi bir şekilde hemde . Isı tabancama kadar mevcut son aldığım aracın camlarınıda kendim kaplamıştım şöyle örnek vereyim arka camı yapmadan önce doğal olarak önce dıştan şablonu alıp daha sonra ısı tabancasıyla filmi cama alıştırıyoruz pürüzsüz olacak şekilde. Camlar bombeli olduğundan film tam oturmaz yoksa , daha sonra soğudumu filmi ıslatıp içeriden uygulayıp hava kabarcıklarınızı alıyoruz.
Şimdi iş vizöre geldimi sakat çünkü vizör mika, pleksi sonuçta ve ısı yapısını bozabilir , onu geçtim vizörün erkek sararmasına da sebep olabilir . Araba farı gibi düşünün plastik farlı camlar genelde güneşten matlaşır ve sararmaya başlar . Aynı şey vizör içinde geçerli olabilir birde vizörü söküp silerken oluşan esnemede film zaten kabarıklık oluşurucaktır :/

Siyah vizör pişmanlıktır. İçeriden açılıp kapanabilen güneş vizörü olan kasklardan almalısın. Güneş vizörü hiç kullanışlı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar