Youtube'a Duke 200 ile kalkış videosunu koymuşlar, alttaki yorumlarda fiyatının Duke 200'ün altında olduğunu yazmışlar. Doğru mu bilmiyorum ? Kalkışta Duke 200'ü rahat geçiyor tabi. Gerçi yolda viraj var, virajlı yolda kalkış yapmak bana anlamlı gelmedi. Yol düz olsa fark artardı. Motorun görüntüsü Duke'tan çok daha güzel ve oturaklı bence...
Duke'yi rahat mı geçiyor,kadran 120 olduğunda, 2 motosiklet arasındaki fark 2 motor boyu..Bu mu? Biri 400 diğeri 200...
Yok henüz. Heyecanla bekliyoruz. Dolarda minicikde olsa düşüş yaşadı bakalım ne olacak. Feyste Ekrem abiyede sordular, ser verip sır vermiyor. Gerçi fuara bi hafta kaldı. Fuarda tüm firmalar kartlarını açarlar.Fiyat konusu ne oldu bu motorun duyan eden içeriden sızdıran var mı :cherry:
Yok henüz. Heyecanla bekliyoruz. Dolarda minicikde olsa düşüş yaşadı bakalım ne olacak. Feyste Ekrem abiyede sordular, ser verip sır vermiyor. Gerçi fuara bi hafta kaldı. Fuarda tüm firmalar kartlarını açarlar.
Evet budur.
Fiyat konusu ne oldu bu motorun duyan eden içeriden sızdıran var mı :cherry:
Jantlar çok çok kötü görüntü olarak :/
KTM'nin motorları, yani ufak motorları hem çok rahatsızlar (onlardan daha rahatsız bir tek dar seleli krosları gördüm) hem de çok titreşimliler. Zaten oturuş pozisyonları bir gerginlik yaratıyor adamda, bir de üzerine titreşim gelince hiç çekilmiyor. Ayrıca seslerini de beğenmiyorum. O yüzden Dominar 400 performansının Duke 390'dan aşağıda olmasının benim için hiçbir önemi yok. Duke 390'ı saydığım dezavantajlarından ötürü hiçbir koşulda satın almam. 44 BG olacağına keşke 35 BG olsaydı da titreşimsiz olsaydı. Adamlar kros motorlarda uzmanlar ama V-Strom 250 gibi kasada rahat bir motor çıkarmıyorlar. İnşallah yeni kasası iyi çıkar. Bir an önce gelse de denesek. Geçen haftasonu motoru bakım için götürdüğümde aynı bayide Duke 390 ve 250, Ninja 250SL, Z250SL, Z300 ve Ninja 300 vardı. Z300 ve Ninja 300 gerçekten diğerlerinden çok daha güzel ve kaliteli motorlar ama Z300'ün 6120 fiyatı var. Neredeyse 25 bin TL yapıyor. Yazıktır o parayı vermeye... Z-Moto bu sene batmazsa bir daha da batmaz artık. 250SL'leri ise o kasayla bedava verseler almam. Keşke Z300 kasasında olsaydı da 1000 TL pahalı olsaydı. O zaman peynir ekmek gibi satacaktı.
Hocam z250sl için niye öyle dedin merak ettim. Şekil şemal olarak beğendiğim bir motor ve fiyatı da mevcut koşullarda ikinci elde fena değil gibi aslında.
Youtube'a Duke 200 ile kalkış videosunu koymuşlar, alttaki yorumlarda fiyatının Duke 200'ün altında olduğunu yazmışlar. Doğru mu bilmiyorum ? Kalkışta Duke 200'ü rahat geçiyor tabi. Gerçi yolda viraj var, virajlı yolda kalkış yapmak bana anlamlı gelmedi. Yol düz olsa fark artardı. Motorun görüntüsü Duke'tan çok daha güzel ve oturaklı bence...