- Konu Yazar
Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı üzere artık trafikte bazı bayan sürücülerin gözü açılmış resmen çakal olmuşlar. Bu sabah bir ara sokakta giderken önümde ne yaptığı belli olmayan bayan bir sürücü vardı. Bir yavaşlıyor bir hızlanıyordu. Yolu da öyle bir kaplamış ki güvenli geçişim yoktu. Bir de aksilik ne olduysa kornamın sesi kısılmış ben bile zor duyuyorum. Neyse selektör yapmama rağmen kendimi fark ettiremedim. Derken sağa yanaştı ve yavaşlamasıyla bende bunu fırsat bilip sollamaya kalkmamla aniden direksiyonu sola önüme kırıp solda ki sokağa girmek istedi. Fren yapıp durdum o da beni fark edip durdu. O da ne, bi de ne göreyim kadın sol sinyali yaktı. Sinir olmuştum ama karşımda ki bayan diye sakinliğimi korumaya çalışıp "aynaya baksaydın iyi olurdu" dedim. "Sinyal verdim görmüyor musun" demez mi. "Sinyal kaza olmaya yakın verilmez, dönmeye başlamdan önce verilir" dedim ama ısrarla önceden sinyal verdiğini ısrar ediyor. Resmen dumur oldum bayan sürücüden öyle bir hareket beklemezdim doğrusu bu trafikte onlar da çakal olmuşlar.