Ekipmanını Göster.

KASK : Airoh Gp500 Rockstar çok memnunum buğu sorunuda yok.
Mont : Dainese Laguna Seca şuana kadar eksi yönünü görmedim havalandırma fermuarlarını açınca pöfür pöfür esiyor içi.
Pantolon : RiderDenim Zifiri oldukça memnunum kendilerinden.
Bot : Dainese Torque D1 mumnunum fakat çizme olduğu için günlük kullanımda sıkıntı çıkarabiliyor.
Eldiven : Knox Covert Outdry korumalarını yeterli bulmasamda memnunum.

Hediye gelen yeni takımı mı da şuraya bırakayım da, Enduro'cu ekipmanı paylaşarak bi ilk yapim.
Ne o öyle kara kara elbiseler, az hayatınız renklensin.

Acerbis X-Gear serisinden, Su geçirmezmiş , Hava alabilir ter yapmazmış felan dahaca test edemedim.
Ama kumaş kalitesi 10 üzerinden 9
Pantolon diz içi ve kalça kevları çok iyi.

Hediye eden şahs-ı can ciğere teşekkürü borç bilirim, okuyosun eminim.

7qEV4r.jpg

Kask: Shoei Kask - Qwest Bloodflow Tc-1 1850TL
Mont: Alpinestars ALPİNESTARS ENFORCE DS 1400TL
Eldiven: Mine kışlık eldiven 100TL
Dizlik: Venom 55TL

Kask: MT Blade 10/6
Mont: Alpinestars ViperAir (Yazlık) 10/8
Mont: Rev'it Monsoon (Mevsimlik) 10/7
Mont: İxon Eager(Kışlık) 10/8
Pantolon: Roleff 10/6
Pantolon: Riderdenim Poyraz Buzz 10/8
Bot: Gaerne (kışlık) uzun 10/8
Bot: TCX X-Squire (Yazlık) 10/8
Eldiven: SPADA deri uzun(Kışlık) 10/7
Eldiven: Venom deri kısa (yazlık) 10/6
Eldiven: Dainese Tekstil (yazlık) 10/8
Eldiven: Spidi Tekstil (yazlık) 10/8
Bellik : Prohell 10/7
Dizlik : Roleff 10/4

Puanlamam 10 üzerinden kendi kullanım memnuniyetimi belirtmek içindir.

Hediye gelen yeni takımı mı da şuraya bırakayım da, Enduro'cu ekipmanı paylaşarak bi ilk yapim.

Acerbis X-Gear serisinden, Su geçirmezmiş , Hava alabilir ter yapmazmış felan dahaca test edemedim.

http://i.hizliresim.com/7qEV4r.jpg

Renkli ekipman iyi güzelde çok kir gösteriyor. Eşimin montunu beyazlı seçmiştim 50854785 kere söylendi bana kendine siyah aldın bana beyazlı aldırdın leş gibi geziyorum diye. Birde yıkanmıyor, oturup silmeyle uğraşıyoruz -.- işkence. Siyah iyidir. :D

Renkli ekipman iyi güzelde çok kir gösteriyor. Eşimin montunu beyazlı seçmiştim 50854785 kere söylendi bana kendine siyah aldın bana beyazlı aldırdın leş gibi geziyorum diye. Birde yıkanmıyor, oturup silmeyle uğraşıyoruz -.- işkence. Siyah iyidir. :D

Abla gurur duyarak söylüyorum ki ben Enduro'cuyum :)
Benim üstüm temiz olursa bir sıkıntı var demektir :D
Kiri gostersin ki bizim camia "Ne lan bu temizlik" felan deyip dışlamasın :D

Abla gurur duyarak söylüyorum ki ben Enduro'cuyum :)
Benim üstüm temiz olursa bir sıkıntı var demektir :D
Kiri gostersin ki bizim camia "Ne lan bu temizlik" felan deyip dışlamasın :D

Senin üstün kirli olmalı, değilse sıkıntı evet. :D Bizimki racing ci fiyakası batsın. :bounce: çitileyip duruyoruz :p

Senin üstün kirli olmalı, değilse sıkıntı evet. :D Bizimki racing ci fiyakası batsın. :bounce: çitileyip duruyoruz :p

Senin bu çilen, bekar motorcu kızlarımıza büyük ibret olacak metin ol :mrgreen:

Evlenmeyi düşünen hanim kizlarimiza sesleniyorum, bakin Racingci kocanız olursa böyle elinizden çamaşır suyu kokusu eksik olmaz, hayatınız citilemeyle geçer örneği alıntıda.
Ama Enduro'cu koca alırsanız eve temizlenmeye uğraşılmayacak kadar pis gelir, ister kıyafetleri direk çöpe atarsınız, isterseniz kocanızı eve hiç almazsınız, ikiside zahmetsiz. :p

Senin bu çilen, bekar motorcu kızlarımıza büyük ibret olacak metin ol :mrgreen:

Evlenmeyi düşünen hanim kizlarimiza sesleniyorum, bakin Racingci kocanız olursa böyle elinizden çamaşır suyu kokusu eksik olmaz, hayatınız citilemeyle geçer örneği alıntıda.
Ama Enduro'cu koca alırsanız eve temizlenmeye uğraşılmayacak kadar pis gelir, ister kıyafetleri direk çöpe atarsınız, isterseniz kocanızı eve hiç almazsınız, ikiside zahmetsiz. :p

Yok yok racingci koca iyidir ama beyazlı ekipman aldırmayın. :D Görüntü olarak 10/10 olabilir ama bunun çitilemesini düşünün :salut:

Kask : shark speed-r carbon skin
mont : durt air flow (kışın çok kullanmıyorum kullandığım zamanlar iç yağmurluk bir iki sweat le iş görüyor)
pantalon : tech90
eldiven yazlık ve kışlık : Difi
Dizlik : scoyco k-16 soft dizlik
bot : nortface in outdor botunu kullanıyorum , bu aralar bir bot alabilirim

Kask:Nolan N87
Mont:Spidi warrior tex+warrior back sırtlık
Pantolon:Riderdenim bora
Bot:Gaerne G-RW
Eldiven:Spidi G-Flash

Botları yeni aldım fakat alışamadım vites değiştiremiyorum.Siz botları nasıl alıştırıyorsunuz?

Selam dostlar. Böyle bi konuya denk gelmedigim için ekipman konusunda kararsız kalmış arkdaşlara yardımcı olabilecegini dusundum. Hangi marka,kaç tl ve mennunmusun.

Kask : Ls2 f350 190 tl memnun değilim
Mont : Xrider siyah mont 235 tl sırtlık dışında gayet iyi memnunum
Eldiven : Durt extor 100 tl memnunum
Bot ve pantolonu hala karar veremedim. Yeni kask konusunda da bu hafta içinde mt revenge alıcam sanırım.

Guzel bir konu acmissin bravo. Cok kimsenin işine yarayacaktır.

http://i.hizliresim.com/7qEV4r.jpg

endurocu kıyafetleri çok hoşuma gidiyor. Bunun gibi sarılı turunculu görmüştüm bi tane, acaba repsol rengi cbr ye gider mi bu?

endurocu kıyafetleri çok hoşuma gidiyor. Bunun gibi sarılı turunculu görmüştüm bi tane, acaba repsol rengi cbr ye gider mi bu?

Sen giydikten sonra kim ne diyebilir :)
Ha derler "Oğlum bu ne palyaço gibi" "Enduro kıyafeti la bu sen malmisin" tarzı şeyler gelebilir kulağına ama sende "Sanane yaprağım" dersen yine sorun yok.

Espri bi yanada hocam, Mx kıyafetlerde koruma felan sıfır bilgin olsun, hani üst zaten bildiğin penye, ama pabtolondada yok, çoğu kişi korumalı sanıyor.

Jersey içine armor, pantolon içinede dizlik giydinmi, Chris Birch gibi gezersin gayette güzel olur bence.

Sen giydikten sonra kim ne diyebilir :)
Ha derler "Oğlum bu ne palyaço gibi" "Enduro kıyafeti la bu sen malmisin" tarzı şeyler gelebilir kulağına ama sende "Sanane yaprağım" dersen yine sorun yok.

Espri bi yanada hocam, Mx kıyafetlerde koruma felan sıfır bilgin olsun, hani üst zaten bildiğin penye, ama pabtolondada yok, çoğu kişi korumalı sanıyor.

Jersey içine armor, pantolon içinede dizlik giydinmi, Chris Birch gibi gezersin gayette güzel olur bence.

Repsol de palyaço gibi...Yok abi içine armor giyecem zaten, hem kalıplı görünürüz.

Kara şimşek modunda geziyorum.

Kask Türkiye'ye gelmemiş bir model daha. Mat kaplama. Motiflerin rengi ışığın yönüne göre değişiyor. Desen çok güzel fakat yüksek hızlarda ses alıyor.

Monttan memnunum. Tek problemim eldiven bulmakta çok zorlandım. Dirsek ve bilek arasındaki koruma bileğe çok yakın bitiyor. Bu yüzden eldiven seçimine dikkat edilmesi gerekiyor. Uzun eldiven almayı çok istedim fakat denediğim modeller korumadan dolayı hep ileri doğru kayıyordu. Montun içine sokacağınız ince bilekli bir eldiven almanız gerekiyor.

Pantolondan çok memnunum. Daha 1 hafta bile olmadı ama günlük giyimde korumaları çıkarmadan bile çok rahat geziyorum. Günlük giydiğim kotlardan daha rahat.

Eldivenin baş parmağın biraz uzun olması sadece bu eldivende mi yoksa hepsindemi böyle bilemiyorum fakat böyle bir durum var. Parmaklar arasında havalandırma mevcut. Kış için üşütüyor ama güven veriyor.

Bot daha doğrusu çizme çok rahat. Tüm gün ayağımda olduğu zaman oluyor ve hiçbir problemle karşılaşmıyorum. Bir kaza videosu izledikten sonra bu ön kaval kemiğini koruyan bir model alma kararını verdim. Pantolonun içerisinde çok belli olmuyor.

Kask: Shoei Gt-Air
Mont: Dainese Street Darker
Sırt koruma: Dainese Manis
Pantolon: Riderdenim Karayel
Eldiven: Dainese Carbon D1 kısa
Bot: Dainese Trq-Tour Goretex
İçlik: Dainese Pant Map windstopper

Yazlık olarak dainese ceket almayı düşünüyorum. Sanırım airflux olacak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar