Mt revange aksiyon kamerası montajı/Köşeli yapıya sahip kask

M.M

Arkadaşlar kaskın hem ön hemde soluna kamerayı takmak için klipsleri montajlamak istiyorum.Klipslerin üzerindeki bantın ne kadar sağlam olduğunu bilmiyorum.Ayrıca kask yuvarlak bir kask olmadığı için klipslerde tam oturmuyor yani exrta yapışkan bir madde kullanmam gerekecek.Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Fotoğrafla desteklerseniz tavsiyelerinizi daha iyi anlaşılır.Şimdiden teşekkürler.

Ben en ön ve görüş açımı kapatmayacak maximum nokta olarak burayı bulabildim. Daha öne gider ancak motora yattığımda bu sefer aynayı görmemi engelleyecek. Bantlara güvenebilirsiniz. Ben arkadaşımla bantı yerinden sökmek için 20 dakika uğraştım. Çene için mandallı klips kullanabilirsin.

benim kask Revenge ben de aynı yere yapıştırdım. o bölgede aparatı biraz gezdir altında boşluk kalmayan noktayı bul oraya yapıştır.
istersen tam tepeye de yapıştırabilirsin, ben önce oraya yapıştırmıştım, sonra resimde görülen yere yapıştırdım. yan taraf daha kullanışlı.

Motosikleti
BWS 100
revenge in yapisi tam aklimda degil,
benim kaskim blade sv. kaskin ustune motne ettim. kaskin tam ortasinda dik bir yapi var, cati gibi. o catinin sag tarafina yapistirdim. goruntu de hafif egik gibi duruyor ama, yolda farketmiyorsunuz, sadece goruntunun alt kismina baktiginizda farkediliyor. revenge de de oyleyse, yapabilirsin.

yapiskan konusunda aklinda bisey kalmasin, 140 150 hizinda uzun sure gittim, hic gevseme emaresi bile gostermedi. guvenli yani, 3m ise.

sorum; kaskin yanina yapistiran arkadaslara, nasil oluyor, yuksek hizlarda kaska mukavemeti ne oluyor? ya da oluyor mu?
kaskin ustunde kelaynak gibi geziyorum :)

revenge in yapisi tam aklimda degil,
benim kaskim blade sv. kaskin ustune motne ettim. kaskin tam ortasinda dik bir yapi var, cati gibi. o catinin sag tarafina yapistirdim. goruntu de hafif egik gibi duruyor ama, yolda farketmiyorsunuz, sadece goruntunun alt kismina baktiginizda farkediliyor. revenge de de oyleyse, yapabilirsin.

yapiskan konusunda aklinda bisey kalmasin, 140 150 hizinda uzun sure gittim, hic gevseme emaresi bile gostermedi. guvenli yani, 3m ise.

sorum; kaskin yanina yapistiran arkadaslara, nasil oluyor, yuksek hizlarda kaska mukavemeti ne oluyor? ya da oluyor mu?
kaskin ustunde kelaynak gibi geziyorum :)

Yav bence kafa sağa sola çeker... Simetri hastalığım var zaten, bence ortada olmalı kamera ya çenede ya kafa üzerinde..

Mt Blade kaskımın sağ tarafına monte ettim. 100-120 km hızlara çıkınca yelken etkisi göstermeye başıyor. Çok ağır olmasa da spor yapmama rağmen boynumun sağ tarafınde şu an tutulma var.Ön tarafa almak istiyorum ama nasıl monte edebileceğimi bilemiyorum.

M.M

Ben en ön ve görüş açımı kapatmayacak maximum nokta olarak burayı bulabildim. Daha öne gider ancak motora yattığımda bu sefer aynayı görmemi engelleyecek. Bantlara güvenebilirsiniz. Ben arkadaşımla bantı yerinden sökmek için 20 dakika uğraştım. Çene için mandallı klips kullanabilirsin.

[url]http://i.hizliresim.com/p0qRMN.jpg[/url]

Hocam onu oraya nasıl oturttunuz ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar