Kawasaki Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla kardeşim acaip rahat oluyor kit ile .
tavsiye ederim .Ankara da isen gel bak ve gör

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

Benim boy da 167 kitsiz sorun olur mu ki?

Motosikleti
Kawasaki 650 versys abs
Valla kardeşim acaip rahat oluyor kit ile .
tavsiye ederim .Ankara da isen gel bak ve gör

250 cc kullandıktan sonra tat vermeyebilir ama aradığım enduro düşük cc olsun derseniz neden olmasın :cat:
Ama burda önemli olan fiyatının ne olacağı, Honda crf 250 Rallye bile 18500 lira istedi, üst vergi dilimiyle beraber, 22 23 isterlerse pek alınabilitesi olmaz sanırım.

18500 den ön sipariş verdim istiyorsanız hala bir şansınız olabilir versys 7500 euro ya çıktı

Merhaba arkadaşlar bende motorumu geçen hafta aldım, sym wolf 250 ile takas ettim.
İlk sürüş izlenimi olarak beklentilerimi karşılamadı :cyclopsan
Sym den çok titriyormuş bu :mrgreen: ben daha az titrer diye bekliyordum, tabi bu nedenle de her yerinden zırıltılar geliyordu :pr:

Bende işe koyulup duruma el attım :cherry:

Gösterge, kafa karenajı, yan karenajlar ne varsa söküp ses yapan yerlerini düzelttim, bazı yerlere çift taraflı bant, bazı yerlere de silikondan conta yaparak topladım. Seslerin çoğu gitti :cat:
Kışa hazırlık içinde jak ve fişleri wd40 layıp temizleyip yağladım.

Sonra yapmam gereken ilk iş ise paslı egsoz borusu onada iyi çözüm bulmam lazım ::153::

[url]http://i.hizliresim.com/m45QN1.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/DB9Q56.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/8PQVLQ.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/YqJYEl.jpg[/url]

Bakımların devamı gelecek, görüşmek dileğiyle :king:

Orta ayak vibrasyonu çok fazla etkiliyor çıkartınca aradaki fark şaşırtıcı olabilir .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

Yeni kasanın da service manual elinizde bulunur ise rica edeceğim :)

18500 den ön sipariş verdim istiyorsanız hala bir şansınız olabilir versys 7500 euro ya çıktı

Ben alacağımı aldım :queen:
18500 lira 250 cc için çok geliyor bana :farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

Orta ayak vibrasyonu çok fazla etkiliyor çıkartınca aradaki fark şaşırtıcı olabilir .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

Yeni kasanın da service manual elinizde bulunur ise rica edeceğim :)

Orta ayak konusuna bir bakacağım, yaz gelsin bir söker denerim :cat:

Eski versiyonu paylaşılmıştı ama yenisini ben de bilmiyorum :)

Merhabalar,

kısa bir süre önce begendiğim bir Motosiklet olan Versys 650 almış bulunuyorum.Şimdi buna Uygun aksesuarlar bakıyorum.
İlk olarak Orta sehpa almayı düşünüyorum.IRF bu Motor için orta sehpa üretiyor ancak sanırım kimi memnun kalmadığı veya sorun yaşadığı için sehpayı çıkartmış.

IRF Orta sehpasını kullanıp tavsiye eden var mı ,yoksa hangisini almalı?

Şimdiden teşekkürler

Merhabalar,

kısa bir süre önce begendiğim bir Motosiklet olan Versys 650 almış bulunuyorum.Şimdi buna Uygun aksesuarlar bakıyorum.
İlk olarak Orta sehpa almayı düşünüyorum.IRF bu Motor için orta sehpa üretiyor ancak sanırım kimi memnun kalmadığı veya sorun yaşadığı için sehpayı çıkartmış.

Şimdiden teşekkürler
Ustadim, ne kadara geldi motor?
Sifir mi aldiniz?

Merhabalar,

Şimdiden teşekkürler

Irf nin sisy bar ve koruma demirini kullanıyor ve fazlasıyla memnun olsam da kesinlikle orta sehpayı önermiyorum. Bunu dile getirdiğim için kendisi tarafindan epey taşlanmış olsam da yine soyluyorum orta sehpasini almayin. Ben alirken o kadar arastirmistim kimsenin olumsuz bir yorumunu gormemistim. Aldim taktim viraj icinde surttu ve beni buyuk riske soktu. Ayni gun kaldirdim attim. Nerde oldugunu bile bilmiyorum

Merhabalar,

Şimdiden teşekkürler

Bende motorumu yeni değiştirdim, üzerinde irf marka orta ayak var, Diamond olan sürücü arkadaşımda ayaklığın fazla olan yerlerini tıraşlamış :queen:

Ben daha deneme şansı bulamadım ama şunu söylim orta ayak açıkken yan ayağı kapatamıyorsunuz,şu ana kadar tek gördüğüm buydu.

Super Moderator
Bende motorumu yeni değiştirdim, üzerinde irf marka orta ayak var, Diamond olan sürücü arkadaşımda ayaklığın fazla olan yerlerini tıraşlamış :queen:

Ben daha deneme şansı bulamadım ama şunu söylim orta ayak açıkken yan ayağı kapatamıyorsunuz,şu ana kadar tek gördüğüm buydu.

Orta ayak virajlarda sürtüyor, eğer artçı var ise o zaman %100 sürtüyo, bizzat şahit olduğumuz bir durum. Siz de dikkatli olun.

Orta ayak virajlarda sürtüyor, eğer artçı var ise o zaman %100 sürtüyo, bizzat şahit olduğumuz bir durum. Siz de dikkatli olun.

Merhaba. Orta ayak İrfan beyin gönderdiği vida seti ile tekrar ayarlandıktan sonra da mı sürtüyor? İrfan usta vidaları gönderdi sağ olsun. Eğer yine sürtüyorsa hiç düzeltmeyeyim direk sökeyim, zaten motoru almış alalı 2-3 defa kullandım.

Hatırlarsınız 2 ay önce uyanık Z Moto önce fiyatı 37500 yaptı, sonra baktı euro aldı yürüyor hemen kazı çevirip 10.000 euro yaptılar.4.15'i görmüştü bi ara.Şimdi 3.78 ve eğer 3.75'in altına inerse bakalım ne yapacaklar? Utanmadan tekrar tl'ye çevirip motorun fiyatı 37500 derlerse hiç şaşırmam.

Hatırlarsınız 2 ay önce uyanık Z Moto önce fiyatı 37500 yaptı, sonra baktı euro aldı yürüyor hemen kazı çevirip 10.000 euro yaptılar.4.15'i görmüştü bi ara.Şimdi 3.78 ve eğer 3.75'in altına inerse bakalım ne yapacaklar? Utanmadan tekrar tl'ye çevirip motorun fiyatı 37500 derlerse hiç şaşırmam.

:cat:Mevzubhis Z moto olunca....

2017 model Versys 650 almayı düşünüyorum. Tereddüt; özellikle artçılı sürüşlerde tekere gelmesi eğilimi. Yabancı bir forumda böyle bir sıkıntıya dair yorum okumuştum. Aynı tarz olmasalardı nc 750x ile arada kaldım. Özellikle tekere gelmesi hakkındaki yorumunuzu rica ediyorum.

2017 model Versys 650 almayı düşünüyorum. Tereddüt; özellikle artçılı sürüşlerde tekere gelmesi eğilimi. Yabancı bir forumda böyle bir sıkıntıya dair yorum okumuştum. Aynı tarz olmasalardı nc 750x ile arada kaldım. Özellikle tekere gelmesi hakkındaki yorumunuzu rica ediyorum.

Bana göre gaz kolu oldukça iyi. İstemediğin sürece makina tekere gelmez. Ayrica bir versys asla nc ile kiyaslanmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar