- Konu Yazar
Uzun bi süredir tekerle uğraşıyordum bi kaç gün önce kafama esti Bakırköy adliyesinin arkasındaki otoparka gidip teker çalışayım dedim neyse başladım 1-2-3 derken yavaş yavaş ısınmaya başladım daha sonra devam ederken bir anda dengemi kaybettim ve (sağa doğru) yere baya sert bi şekilde düştüm düşer düşmez kafamı yere sağlam vurdum kask olmasaydı patlardım herhalde dizlerimi ve omuzumu da baya sert vurdum ondan sonra sürüklenmeye başladım ekipmanın değerini bir kez daha iyi anladım onun haricinde en çok sıkıntı çıkaran şey bacağımın motorun altında kalıp sürüklenmesi oldu kasık bölümünün sağındaki kemiği baya sert vurmuş olmalıyım ki 2 gündür ayağa dahi kalkamayıp yürüyemiyordum acısından şimdi yavaş yavaş geçmeye başladı onun haricinde sağ kısımlarının ıslak odunla dayak yemiş gibi acıması ve vücudumun sağ bölgesi felç gibi olması dışında pek birşey olmadı anlıyacağınız iyi yırttık
Motorda 1000 TL den fazla masraf çıktı ne yazıkki...
ekipmanlarım pantolon ve bot hariç tam olduğu icin yine pek birşey olmadı ama siz siz olun ekipmansız böyle seyler denemeyin hele trafiğe açık alanlarda asla birde cebinize güvenmiyorda altınızda parçası pahalı olan motor varsa böyle abudik gubidik işlerden uzak durun derim
Motorda 1000 TL den fazla masraf çıktı ne yazıkki...
ekipmanlarım pantolon ve bot hariç tam olduğu icin yine pek birşey olmadı ama siz siz olun ekipmansız böyle seyler denemeyin hele trafiğe açık alanlarda asla birde cebinize güvenmiyorda altınızda parçası pahalı olan motor varsa böyle abudik gubidik işlerden uzak durun derim