Dişli konusu enteresan. Acaba neden piyasaya 37 diş ile sürmüşler ? Bu da dişli değişikliği yapıldığında mutlaka motorun hızı artacak zanneden arkadaşlara örnek olsun. Motor güç ve rüzgar direnç eğrisinin neresinde olduğunuzu bilmezseniz dişli değişikliği ters tepebilir.
Motorun rengini ilk çıktığında UMA'ya şikayet etmiştim. Bence gerçekten fazla turuncu ve boğucu bir renk. Bunun yanında mesela mat siyah ve beyaz opsiyonları olsa bu motor daha fazla satardı. Umarım 2017 için yeni bir renk gelir.
11500 TL'lik fiyatı ilk duyduğumda bana fahiş geldi ama şu andaki Japon fiyatlarına bakınca artık normal geliyor. Yine de 10 bin TL bunun için ideal olurdu. Pazarlıkla o fiyattan alınabilir.
Her kelimesine katılıyorum.
Dedim yahu dişli büyüyünce hız düşmüyor mu? Yanlış değil mi yılların ustaları :bounce: yanlış mı biliyor? Dedim. Mesut bey gayet sakin ve emin şekilde (mühendis sanırım) siz bana itimat edin takın ve sürün dedi. Ben denedim burada test ettim sorun yok dedi. Ve oldu. Çok acayip. Belki de normali bu. Siz hesaplamaları bilemezsiniz, zincir tahrik oranları bende var , ustalarda yok dedi. Güven verdi bana. Bilemedim. Ama diğer kullanıcı yorumları da gelir ise daha ortalama veriler ve görüşler ortaya çıkacaktır. 11500 çok diyorum halen.
Fakat şöyle bir durum var. Alt devirde böyle tork üreten ve teknik olarak böyle bir motoru ne kadara mal edebilirsiniz ki? Ben sürekli endüstriyel inox alıyorum. Haftada bir fiyat güncelleniyor. Dolar euro kurları etkiliyor diyorlar. Şimdi japon fiyatlarına bakınca kendimi şanslı hissettiğimi söylemeye başlayabilirim.