1 yıldır kullanıyorum Güzel kask tavsiye ederim 120km üstünde ses içeride haberin olsun...
Kaskın en sevmediim kısmı;
kask 330TL
vizör 100TL
buğ camı 70TL
siyah vizör ve buğ camı almak istersen kaskın yarı parasını ödemiş oluyorsun can sıkan noktada bu...
1 yıldır kullanıyorum Güzel kask tavsiye ederim 120km üstünde ses içeride haberin olsun...
Kaskın en sevmediim kısmı;
kask 330TL
vizör 100TL
buğ camı 70TL
siyah vizör ve buğ camı almak istersen kaskın yarı parasını ödemiş oluyorsun can sıkan noktada bu...
buğu camı 70 tl nerde var yahu? bende alayım link koyar mısın?
Aynen , işte sırf bu nedenle bu kasktan vazgeçtim.
yuvarlak kafa yapısına sahipsen 1 beden büyüğünü al mutlaka en büyük bedeni xl zaten. Normal şartlar da xl beden kask kullanıyorsan ve yuvarlak kafaya sahipsen uzak dur :mrgreen: kanalımda incelemesi mevcut merak edersen![]()
Siz buralarda mıydınız ya
iş yoğunluğu :mrgreen: fırsat buldukça katılmaya çalışıyoruz efenimeskisi gibi vlog bile çekemez oldum
ale:
Revenge alacaksan deneyerek al kafa yapına uymayabilir. Ben ve kuzenim denedik çok sıktı rahatsız edici derecede, arkadaşım denedi ona çok iyi oldu. Denemeye gittiğinde blade modelini de dene hangisi rahat oluyorsa onu al. Ben blade kullanıyorum şuan için memnunum F/P olarak güzel.
yuvarlak kafa yapısına sahipsen 1 beden büyüğünü al mutlaka en büyük bedeni xl zaten. Normal şartlar da xl beden kask kullanıyorsan ve yuvarlak kafaya sahipsen uzak dur :mrgreen: kanalımda incelemesi mevcut merak edersen![]()
S beden alın.İlk başta sıkacak daha sonra oturacak kafanıza.