Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
Bugüne kadar birçok toplantı ve etkinliğe katıldık güzelim motorlarımızla ama artık biz bize olalım ve cbr 125lerimizi toplayıp sonbaharın şu güzel havalarını değerlendirelim diyorum. Yaz bitti ve sakin sakin rüzgarlanmak için bu son şansları değerlendirelim ne dersiniz? gelen teklifler doğrultusunda buluşma günü, saati ve yerini belirleyelim. evet buyrun görüşleriniz?
istanbulda böyle yol yokki demeyin daha güzelleri de var

hız limitimiz

arkadaşlar meteorolojik verilere göre 3 eylül pazar günü hava parçalı bulutlu ve sıcaklık 26-21 derece yani motor sürüşü için mükemmel bir hava, ne dersiniz? pazar günü saat 15.30 dolmabahçe çay bahçesi otoparkını öneriyorum, kabul edenler? etmeyenler? kabul edilmiştir :queen:
ilk buluşmamızı gerçekleştirmiş olduk öyle ya da böyle

kelsinus'tan gelenler:

durumum notta belirtilen şartlara uygun ve ben varım diyenler:
1. starsailor
2. donniedarko
3. praetorian +1
4. printman
5. tronic
6. destinyofrock
7. suspect
8. kelsinus+sametcakar
9. özge özlem
10.
NOT: buluşmaya A-2 ehliyeti, full koruması (kask, eldiven, mont, dizlik) ve cbr 125'i olmayan katılamaz :cherry: lütfen ısrar etmeyiniz
hava durumu için: http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller-istanbul.aspx?secimNo=40
irtibat tel 0542 244 22 10 (Hasan)
istanbulda böyle yol yokki demeyin daha güzelleri de var

hız limitimiz

arkadaşlar meteorolojik verilere göre 3 eylül pazar günü hava parçalı bulutlu ve sıcaklık 26-21 derece yani motor sürüşü için mükemmel bir hava, ne dersiniz? pazar günü saat 15.30 dolmabahçe çay bahçesi otoparkını öneriyorum, kabul edenler? etmeyenler? kabul edilmiştir :queen:
ilk buluşmamızı gerçekleştirmiş olduk öyle ya da böyle

kelsinus'tan gelenler:

durumum notta belirtilen şartlara uygun ve ben varım diyenler:
1. starsailor
2. donniedarko
3. praetorian +1
4. printman
5. tronic
6. destinyofrock
7. suspect
8. kelsinus+sametcakar
9. özge özlem
10.
NOT: buluşmaya A-2 ehliyeti, full koruması (kask, eldiven, mont, dizlik) ve cbr 125'i olmayan katılamaz :cherry: lütfen ısrar etmeyiniz
hava durumu için: http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller-istanbul.aspx?secimNo=40
irtibat tel 0542 244 22 10 (Hasan)
Son düzenleme: