Haklısın abim benimde sinir oldugum bi konu yani dalga geçme konusu degil de saygısızlık dan kötü oluyor benim yaşım 18 diye cogu abim dalgaya aldı sorun etmedim ama biri 250cc Chopper ile başlıyorum diye ölürsün gibi laf söylediği için arama cok mesafe koydum haklısın ölebilirim ama bu güvenceyi sana veren ne? Motor mu yoksa ben miyim hani her 250cc motor ile başlayan ölüyormu APAÇİ mi oluyor bu benim hayalimdi 6 yaşımdan beri bi Chopper sahibi olmak sen kendi hatanla beni kıyaslamaya calısırsan sende ölürsün (kızmayın abim bana içimi dökesim geldi konuyu acan abime hak verince çünkü saygı çok azalmış bu ülkede yada bizim tanıdıklarımız kişiler hep saygısızdı) benim sormak istedigim bir şey var bi abim cevap verirse çok aydınlatmış olur beni
Hani bu ölürsün mevzusu nerden geliyor neden geliyor neden var herkeze böyle ön yargı ile mi yaklaşıyorlar yoksa kişinin başlayacağı motor güçlü diyemi. Yoksa motoru kullanan kişi apaçi diye mi
altında ki gücü kontrol edebilme seviyenle orantılı olarak istersen 1000 cc motosiklet al önemli değil.ben hayatımda motosiklet kullanmadım ama 200 cc'lik motosikletle üstelik ekipmansız+ehliyetsiz(kesinlikle yanlış yaptığımın farkındayım)trafiğe çıktım.üstelik 5 dk sürdükten sonra eşimi arkama alıp dağ bayır gezdim.limitlerimi zorladığım anlarda oldu fakat kimsenin hayatını tehlikeye atarak değil.demem o ki herkes eşit değildir.kimi 100 cc ile başlar 50.000 km yapar sonra 250'liğe geçer.kimi de 600'lük alıp direk olaya girer.sen kendine hakim olabileceğini,motor sesine ivmelenmesine karşı yine de sakin olacağına garanti veriyorsan 250'lik alabilirsin.forumda ölürsün diyen insanlar önyargılı ama boşuna önyargılı değiller elbette.