- Konu Yazar
Oncelikle merhaba arkadaşlar.
Biraz kendimden bahsederek mevzuya gireyim ufakdan. Ozel bi sirkette aylik 1700 net gelirim var. Ama birikim yapamiyorum. Zaten aldigim paranin min 1000 tl sini eve veriyorum. Onu kafadan dusuyorum. Bu para benim deil ailemin gecim derdi ). Bosuna "e aylik at koseye birikim yap be adam" demeyin olmuyor. Bi türlü başaramadım. Kredi cekme olayina girmeden (kredi cekmek kesinlikle yok
) hepsiburada vb guvenilir online alisveris sitelerinden 4 taksitle altin alip koseye atacagim. borcu 4 ay icinde kapatip sonra bu islemi tekrar yapip kendime butce cikartmayi düşünüyorum. Ardindan bu altınları bozdurup nakit olarak verip ustunude taksitle yapip veyahut direk vu mebla ile uygun bi motosiklet almayı düşünüyorum. Suan bana gelen en mantikli şey bu. Tabi altin fiyatlarinda dusme de olabilir bu risk oldugu gibi artip kar etme durumumda var. Bu kardesinize bi nasihat edin beyler bayanlar. Banka kredi cekme vs haric baska fikirleriniz varsa yazin lütfen. Simdi yardim zamani
Saygilar...
Biraz kendimden bahsederek mevzuya gireyim ufakdan. Ozel bi sirkette aylik 1700 net gelirim var. Ama birikim yapamiyorum. Zaten aldigim paranin min 1000 tl sini eve veriyorum. Onu kafadan dusuyorum. Bu para benim deil ailemin gecim derdi ). Bosuna "e aylik at koseye birikim yap be adam" demeyin olmuyor. Bi türlü başaramadım. Kredi cekme olayina girmeden (kredi cekmek kesinlikle yok