Eyw dude. Sezon açılışı 1 martsonra resimlide yuklerim. Alt ust takım diget ekipmanla kombin sekilde olacak. Tabi dizlik takmicam artik
[url]http://i.hizliresim.com/5YBWyl.jpg[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
Normalde tech90 kotu giyince bile üzerine dizligi takıyorum.Korumalı kotta bile her durumda dizlik var.
Tech 90 kot iyimiş bunun moldeli hangisi link atarmısınız
Tech90 City modeli. Gecen sene nisanda aldım. Gayet memnunumm tavsiye ederim.
Hayırlı olsun çok şık bi pantolon.
Masallah diyelim nazarimiz değmesin. Arkadaşlar benim sormak istediğim bu orijinal markaları yurt dışındaki fiyatları nasıldır bağlantımız var diyelim daha ucuza alabilir miyiz?
Saol demir. İmkansızgiyilmez
Merhaba Salurbey, hayırlı olsun ama yanacaksınr6 al da piste slider eritmeye gidelim
![]()

Açıkçası kevlar kotlar veya deri pantolonlar her ne kadar yazlık modelini alasaniz bile çok konforlu olmuyor ama ben konforu 2.planda düşündüğüm için yinede giyiyorum, içine hyper cool özel taytlar kullanirsaniz nispeten daha rahat edersiniz. Birde mesh kumaş fileli pantolonlar var onları kullanmadım o yüzden bilgim yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Stunt yarama tuz bastın dostum, r ile başlayan canavarin adini yazmicamBu arada çok haklısın kesin pisirecek içine tayt mayt 2 3 tane aldim
mart-mayis sonuna kadar idare eder ama sonra iptal. Sadece şehirler arası kullaniyim ve pist onun dışında kevlar kot devam
Zaten şöyle bir ağırlık hesabi yaptım deri ceket pantolon kask korumalar toplam ağırlık 10 kg ye yaklaşıyor.
[url]http://i.hizliresim.com/nE61n0.jpg[/url]
Knox handroid denicem bakalım nasıl olucak![]()
Çok güzel şık ve güvenli ekipmanlar, iyi günlerde kullanın, bir ara satıyordunuz motoru, 600 cc'ye geçiyordunuz, vazgeçtiniz sanırım?
Alipaşa teşekkür ederim.Kriz sebebiyle erteledim 600cc yi ama kesinlikle bir süreliğineAldigim gün aynı ekipman paylaşımındaki başlığım gibi "yeni motorum .... " şeklinde konu açarak foruma yazaca ğım.
inşallah en kısa zamanda alırsın, Rabbim hayırlısıyla verir, ben de R25'imi sattım, şu an motor havası pek yok zaten İstanbulda, yaza doğru belki bir CBR 650F alabilirim, ben hayran kaldım o motora![]()
hayırlı olsun, yağlı güreş kısmeti gibi![]()