Fiyat konusunda herkes haklı ama piyasa gerçekleri diye bişi var. TRde vatandaşın alım gücü belli ve gittikçe düşüyor. Sekonun dediği gibi bajaj kuralkan pazarlığı nasıl bi fiyat çıkarır o önemli yoksa nasıl yok paraya mal ettiklerini biliyoruz. İşgücü neredeyse beleş orda. Hindistan tüm karlar ekli perakende fiyatı 2500 dolar. Doları 4le çarpsan bile 10 000 tl yapar. ÖTVsi KDVsini bu kar ekli fiyata eklesen bile 16150 TL yapıyor. Bugünün kuru 3.8le çarpsan 15350 civarı yapıyor. Fiyat fırlatmaya hevesli vatandaşa anlatamıyoruz ama düşük fiyat verilebilir, şayet istenirse. En çokda son tüketici alıcılara anlatamıyoruz. Devletten önce, firmalardan önce hevesle gelip açıklama yapmaya çalışıyorlar. Ben Max fiyatımı daha önce açıkladım 13 000 TL +1 yoksa başka alternatiflere bakarım yada 200 NSle devam ederim. 2014 modelin ilklerinden benimki 20bin bakımına sokacam sezon başı zincir-dişli değişecem. Lastikleri 16700kmde değiştim. Bakımdan sonra sıfır gibi olur her türlü başımı ağrıtmadan binerim uzun süre.