Hocam fazla ucuz değil mi ben 2015 model 8750 km de 20 gün önce 12,500+500 tl yol masraflı aldım siz iyi almışsınız düşmesi felan var mı acaba ? bide bu motor 2016 olmaması lazım 2015 dir 2016 ların ön camurlukta repsol yazar bunda yazmıyor benimkinde de yazmıyor 2016 larda yazıyor her şeye rağmen tekeriniz düz bassın hayırlı olsun bide dikkat edin bağcıklı ayakkabı kullanıyorsanız artcı tutamaklarına bağcık takılıyor bu yüzden ben sağa düşürdüm aman dikkat edin insanın cok canı yanıyor.
2015 model, 2016 3. ay trafiğe çıkışlı. Yanlış yazmışım. Fiyatı ucuz, çünkü satan arkadaş Bolu'da, paraya sıkışmış, Bolu malum bir tarafında Bolu dağı, diğer tarafı Gerede, soğuk, kar buz satamamış motoru. Bende aradım, kardeş güzel bir fiyat ver Salı günü gelip alayım dedim. Öyle anlaştık yani o fiyata.
Bunun dışında dün 8 bin bakımına gittim. Arka balata bitikmiş, değiştirdik. Genel bir de kontrol yaptırdım. Motorun durumu iyi dediler. Boluda baktıramadığım için kendim bakıp almıştım
Hayırlı olsun güle güle kullanın ama neden repsol?
http://i.hizliresim.com/r6PLWM.jpg
şu renk daha hoş..
Neden olmasın?

Turuncusu hoşuma gitti üstad motorun. Kırmızı siyah ve beyaz karışımı R25 ararken bir anda Repsol inceliyorken buldum kendimi. Üzerine binince anladım ki Repsol hakikaten başka. Bir de o resimdeki eski kasa, ve bildiğim kadarı ile ya orjinal bir renk değil ya da Türkiyeye girmedi.