bilet satışında da motosiklet ehliyeti olanlara indirimli bilet satarak hem doğru kitleyi yakalamak hem de kimseyi küstürmemek adına daha iyi bir yöntem olurdu.
Fakat fuara mal alacak olan gelsin arkadaş diye isyan edip malın bir numaralı alıcısı olan klüp üyelerini dışarda bırakmaya çalışmak çelişkidir.
Amacı kar etmek olan ticari bir işletmeyi kazancını en üst seviyeye çıkarma çabasından dolayı eleştirmek çok doğru olmaz.
Pahalıysa, gitmezsin. Makul buluyorsan gidersin.
Zaten onlar Bilet Fiyatı x Toplam Ziyaretçi Sayısı hesabını yapmışlardır...
Bilet fiyatları düşsün diyen arkadaşlar, aynı yaklaşımla, çalıştıkları işyerlerinde sattıkları ürünlerin, verdikleri hizmetlerin fiyatlarının da düşürülmesini bir üst müdürlerine önerecek olsalar bunu nasıl bir gerekçeyle açıklarlar, çok merak ediyorum doğrusu ...
Kapitalizmi, öyle tümden alıp yabana atmayın... Kaynakların tahsisinde şu an için geliştirilmiş en önemli ekonomik sistemlerden biridir ve her bir tüketicinin fiyatlandırma üzerinden oyuyla oluşur.
Sahi, benzer verimlilikte bir oylama siyasette olsa durumumuz çok daha hayırlı olurdu; o da ayrı konu ...
Özetle: Sonuçta, bilet fiyatını şirket koyuyor ama siz de almazsanız almıyorsunuz; satamayan batar...
Usta gözünü seveyim bu yazı tarzından vazgeç.
İlginç cümle yapısı ve her cümlenden sonra 3 nokta. Valla yanlış anlamayın ama İsim ve Avatar olmasa dahi sizin yazdığınızı anlarım. Artık o değişik stilinizden tanıyorum.
Cidden çok itici bir cümle stiliniz var. Kendimi tutayım tutayım dedim ama her konuda her mesajınızda bunu görünce belirtmek istedim. Selametle.
Ben kocaelide yaşıyorum ve öğrenciyim. İstanbul'a fuar için gidecegim , ekipman almaya. Bir'de bakıyorum ki cuma günü 10tl ye olan öğrenci biletleri haftasonları satılmıyor ??? Bu ayıp degil midir ? 30 tl ye mi girecegim ben ekipman almaya. Otobüs ve bilet parası zaten kazancımın %70 ini götürüyor...