- Konu Yazar
İstanbulda yaşıyorum, malum bugün hava kötü ve her sağanak yağmurda olduğu gibi bu yağmurda da motorun disk kilidi sürekli ötüyordu bende mahalledekiler rahatsız olmasın diye indim ve kilidi çıkarttım. Evime döndüm aradan biraz zaman geçti su içmek için mutfağa yöneldim ve dışarıdan sesler geldiğini fark ettim çıktım pencereye, bir adam yerde diğer adam ayakta onu hırpalıyor vuruyor belli ki dayak atmış biraz, allah allah dedim noluyor kimse de tepki göstermiyor falan diyorum kendi kendime, buraya kadar her şey normal daha sonra yerde ki adam kalktı, (motosikletim ile arasında 2-3 metre var) ve benim motosikletimin yanına gidip aynasına vurdu ve motoru devirmeye çalıştı, lan noluyor demeye kalmadan bu ayakta ki adam o adamı, tutup fırlattı biraz daha hırpaladı seni bu mahallede görmicem bir daha falan dedi ite kaka götürdü mahalleden... sonra acaba dedim bu herif benim motoru çalmaya çalışıyordu da esnaf ya da herhangi biri bunu yakaladı benzetti mi? belki döven adam motorcuydu falan yoksa bu serseri tipli herif bu adama bulaştı da rastgele dayak mı yedi? eğer öyleyse benim motorun suçu neydi ona neden saldırdı...
her neyse koştum aşşağı gittim motora baktım bir şey var mı motorda bir şey yok. direksiyon kilidini kontrol ettim acaba dedim kırdı mı zaten kitlemeyi unutmuşum direksiyonu galiba, kitledim kilit sağlam duruyor, yani kilidi kırmadan kilidi açabilir mi bilmiyorum da belki öyle bir şey yapmıştır sonuç olarak alarmı taktım ve eve döndüm fikirlerinizi merak ediyorum sizce paranoyaklaşmalı mıyım önümüzdeki haftalarda çalınacak motosiklet benimki mi? bu arada güvenlik kamerasının önünde duruyor motor yarın gidip rica etsem (bankaya ait güvenlik kamerası) görüntüleri izleme şansım olur mu?
her neyse koştum aşşağı gittim motora baktım bir şey var mı motorda bir şey yok. direksiyon kilidini kontrol ettim acaba dedim kırdı mı zaten kitlemeyi unutmuşum direksiyonu galiba, kitledim kilit sağlam duruyor, yani kilidi kırmadan kilidi açabilir mi bilmiyorum da belki öyle bir şey yapmıştır sonuç olarak alarmı taktım ve eve döndüm fikirlerinizi merak ediyorum sizce paranoyaklaşmalı mıyım önümüzdeki haftalarda çalınacak motosiklet benimki mi? bu arada güvenlik kamerasının önünde duruyor motor yarın gidip rica etsem (bankaya ait güvenlik kamerası) görüntüleri izleme şansım olur mu?