uzun boylu olmak

Merhaba arkadaşlar
Şuan boxer ile istanbul içi 15bin km yaptım
Boyum 1.87 boxer altımda sırıtıyor alırken de acemiliği atmak için idare etsin dedim o yüzden aldım

şimdi size sormak istediğim

10000 tlye kadar enduro-motocross tipinde, yakıtı fazla olmayan 250-500-600lük

kle500, pegaso650, xt600e modellerinden harici hangi modelleri önerirsiniz.::thanks:::148::

crf ye bakmıştımda 12 13 gezince yüksek geldi bida bakmadım ama 2013 lere bakıyorum şimdi

uzun yolda selesi nasıl peki ?

crf ye bakmıştımda 12 13 gezince yüksek geldi bida bakmadım ama 2013 lere bakıyorum şimdi

uzun yolda selesi nasıl peki ?

Uzun yolda selesi birazcıkta olsa rahatsız eder. Bi inazuma konforu beklememek lazım. İçine jel desteği yapanlar var, ama kışın donma ihtimalı varmı bilmiyorum. Zaten 200 250 km de bir inip mola yapsanız rahatsız ediceğini sanmıyorum. Ben nişanlım ile seyahat yaptım tam eziyet oldu,o yüzden top case taktım. Çok çok abartılacak bi rahatsızlık yok yani. Üstünde michelin siraç lastik vardı yol tutuşu güzel, arazide de iş görür. Kronik sorun sticker. Yıkarken dikkat etmek lazım çıkabiliyor.

Yüksek motor sürmek bambaşka birşey..

Uzun yolda selesi birazcıkta olsa rahatsız eder. Bi inazuma konforu beklememek lazım. İçine jel desteği yapanlar var, ama kışın donma ihtimalı varmı bilmiyorum. Zaten 200 250 km de bir inip mola yapsanız rahatsız ediceğini sanmıyorum. Ben nişanlım ile seyahat yaptım tam eziyet oldu,o yüzden top case taktım. Çok çok abartılacak bi rahatsızlık yok yani. Üstünde michelin siraç lastik vardı yol tutuşu güzel, arazide de iş görür. Kronik sorun sticker. Yıkarken dikkat etmek lazım çıkabiliyor.

Yüksek motor sürmek bambaşka birşey..

aynen arkadaşın xt600 ünü kullandım bi 70 km felan seleyi yükseltmiş böyle insana bi özgüven geliyor :p

teşekkür ederim paylaştığın bilgiler için.sanırım crf olacak gibi uygun denk getirirsek

aynen arkadaşın xt600 ünü kullandım bi 70 km felan seleyi yükseltmiş böyle insana bi özgüven geliyor :p

teşekkür ederim paylaştığın bilgiler için.sanırım crf olacak gibi uygun denk getirirsek

Arazide çok canı alınmamış 2013 bulursun o fiyata. Km yi kafama takma az kmler genelde arazi işidir. :) O paraya alınabilecek en iyi motosiklet diyebilirim. Zarar etmezsin.

Rica ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar