Benelli Benelli TRK 502 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abs yi devre dışı bırakabiliyorsunuz bazı modellerde. abs düğmesi bu işe yarıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250 ccler 20 bin tl ye dayanmışken boşuna ümit etmeyin derim.bunun fiyatı en dip 28bin tl ve yukarı şeklinde devam eder.

250 ccler 20 bin tl ye dayanmışken boşuna ümit etmeyin derim.bunun fiyatı en dip 28bin tl ve yukarı şeklinde devam eder.

Zaten 20 bine kimse bu motoru beklemiyordu forumda millet 24 25 'e taban fiyat diyordu ortalama 26 27 idi şimdi 29'u bulur bunun fiyatı. Yat alıyor millet ötvsiz olduğu için bu aralar

Ümit edelim dolar düşer hocam belki sende model yükseltirsin Benelli olmasa da MT-07 yaparsın belki... ?

Orası tabiki öyle ben de isterim almak.ama satıcı taraflı yorumları görünce canım sıkılıyor.fiyatı 30binlerden yukarı olacakmış.buyursun olsun abicim o zaman.para benim cebimde,satıcı ona göre fiyat versin.vermiyorsa da 600luk motoru kaç tane sattiysa buna da o şekilde hazır olsun!!!

Dolar alıp yürümeden önce ne güzel hayaller vardı
Şimdi millet fiyatı belli oldu mu diye sormaya korkuyor

Millet yata ötvsiz biniyor, biz bir motora ebesinin nikahı kadar vergi veriyoruz.

tmp

Millet yata ötvsiz biniyor, biz bir motora ebesinin nikahı kadar vergi veriyoruz.

Ebesinin nikahı olsa iyi :) Arkadaşlar bu model fuarda zaten tanıtılacak tanıtmazlar ise zaten büyük bi hüsran ile herkes uzaklaşacak markadan adamlar tanıtacak ama getirmeyecek 2018'e saklayacaklar 2018'e kadarda yaşarsak zaten dolar düşer belkide tl tedavülden kalkar diğer ülkeler gibi dolarla yaşarız :)

Forumda okuduklarıma göre motor antebe gelmiş ve fuara yetiştirilmiş hadi hayırlısı :)

Rengi çokta önemli değil aslında motorun boyutunu görmek parça kalitesini incelemek yeterli gelir diye düşünüyorum

Ebesinin nikahı olsa iyi :) Arkadaşlar bu model fuarda zaten tanıtılacak tanıtmazlar ise zaten büyük bi hüsran ile herkes uzaklaşacak markadan adamlar tanıtacak ama getirmeyecek 2018'e saklayacaklar 2018'e kadarda yaşarsak zaten dolar düşer belkide tl tedavülden kalkar diğer ülkeler gibi dolarla yaşarız :)

Kardeşim yorumunu üzülerek okudum doların yükselip veyahutta Türk lirasının değer kaybetmesine tepkini canı gönülden anlarım LAKİN
Bir motor alabilmek için canım ülkemizi gömdün be kardeş bir motor değil bir motorun civatasınıda alamasamda ülkem sonsuzadek yaşasın
Vatan için unutma bu ülkede var olsun diye binlerce şehitlerimiz var eğer bu yorumunu okusalar İnan bana kemikleri sızlar bunlarmı benim neslim diye
Gerçekten çok üzüldüm
Sağlıcakla kal

Kardeşim yorumunu üzülerek okudum doların yükselip veyahutta Türk lirasının değer kaybetmesine tepkini canı gönülden anlarım LAKİN
Bir motor alabilmek için canım ülkemizi gömdün be kardeş bir motor değil bir motorun civatasınıda alamasamda ülkem sonsuzadek yaşasın
Vatan için unutma bu ülkede var olsun diye binlerce şehitlerimiz var eğer bu yorumunu okusalar İnan bana kemikleri sızlar bunlarmı benim neslim diye
Gerçekten çok üzüldüm
Sağlıcakla kal

İkinizde haklısınız mesele motor değil bence artık geçinmek bile çok zor oldu böyle devam edecekse suriyeden beter oluruz siyaset yeri değil burası motordan söz edersek daha iyi olur. Dolar zaten almış başını gidiyor götürenler utansın.

Merhaba

Modelimiz 2017 motosiklet fuarında sergilenecek.Modelin Türkiye'ye geliş tarifi motosiklet fuarından sonra netleşecektir.

9.2.2017 23:04 tarihinde Benelli Türkiye yazdı:
You received a message from xxxxxxxxxxxxxxxxxx

iyi gunler;
benelli trk 502 modeli bu sene ulkemiz de satısa cıkacak mı? ayrıca fiyat olarak hangi marj da olması bekleniyor?
mahmut kaptan

musteri hizmetleriyle yazısmam.. bilinen mevzu aslında ama eklemek istedim...

musteri hizmetleriyle yazısmam.. bilinen mevzu aslında ama eklemek istedim...

Olması gerekende bu yeni model adamlarda kestiremiyor ayrıca İtalya merkez ne zaman isterse o zaman gönderir distribütör sadece model gelsin diye adamlara baskı uygulamaya çalışır model satılmazsa distribütör zarar görür. Bunları bilerek konuşmak gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar