selamlar arkadaşlar, dün yenibosna Anes 'e gittim crf 250l bakmak için, öncelikle belirtmek isterim ki satışçı arkadaşlar çok bilgisiz , bildiğim halde sormak istedim , 2017 crf lerde bir değişiklik var mı diye, yok abi aynen geliyor dedi ,yahu arkadaş ABS standart geliyor , makyajlı kasa geliyor , beygiri 2.4 beygir artıyor , dijital gösterge değişiyor, arka far değişiyor vs , bunca değişim var iken hala değişmeyecek denmesi tamamen güveni bitirir nitelikte.Neyse sonuç olarak xmaxden geçiş yapacağım için alet inanılmaz yüksek görünmesine rağmen oturunca çok iyi hissettirdi , ki bu daha 2016 crf 250l , almak istedim ama bunca değişiklik gelecek iken ve bu kadar güzel bir Rally geliyor iken 2016 modeli almak cazip gelmedi , 23-26 şubatta motorsiklet fuarı var İFM 'de ,fuara da gidip , tam anlamıyla tüm marka ve modelleri inceleyip ona göre karar vereceğim ama benim düşünceme göre rally de 250 l de alınır , umarım döviz kurları sebebiyle ocak ve fuar sonrası rakamlar saçmasapan bir yükseliş eğilimine girmez, sağlıcakla..