Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sol taraf çok çok basit; ağırlık takozunu çıkarttıktan sonra elciği çıkarıp yerine ısıtmalıyız takıyorsunuz
Sağ tarafta ise aynı şekilde takozu çıkarttıktan sonra gaz telinin olduğu kutusu sıkan iki vidayı açıp karga burun yada pense yardımıyla gaz telini yuvasından çıkartıyorsunuz sonrada elciği yerinden çıkartıyoruz.ısıtmalı Elcikte 2 tane tel yuvası var öndeki(aşağıdaki) yuvaya teli yerleştiriyoruz. Teli kapatan kutucuğun vidalarını sıkıp Takozları takıp işlemi bitiriyoruz. Elektrik bağlantısı olarak da ben bir kabloyu kontağa diğerini şaseye bağladım. Bu sayede açık unutursam kontak kapalıyken çalışmayacağı için aküyü boşaltma şansı olmuyor. Isıtmasını çok beğendim soğuk havada elini sobaya uzatmış gibi oluyor 4 kademesi var 2. Kademesi bile gayet yeterli.
işte kırılan parça bu "ısıtmalı elçikteki 2 gaz yuvası arasındaki plastik parça " umarım sende kırılmaz , çok dikkat et , gaz kolunu yavaş bırakmaya alıştır kendini .[/QUOTE]
1 aydır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Ama uyarınız için teşekkürler