- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar ilk önce belirtmem gerek 22 yaşındayım Evliyim ve ailemden ayrı yaşıyorum, Bundan 1 yıl önce kaza geçirdim ve sol akciğerim patladı 3 ameliyat oldum yaşama ihtimalim düşüktü hatta kanalımda vlog çekerek hastaneden videolar atmiştim, Allaha şükürler olsun sapa sağlam kalktım ve hayata devam ediyorum , Abim sınır dışı görevlere gidiyor ve sürekli hayati tehlike altında dün Babam ve Annem ile oturdum bana nasiat verdiler , Oğlum heran abinin başına kötü birşey gelecek diye düşünmeden edemiyorum , Benim 2 oğlum var Abine birşey olursa sen varsın ama ikinizide sürekli başına birşey gelecek diye düşünmekten kafayı yicem senden ricam abin sapa sağlam gelene kadar motosiklet sürme.
Şimdi kazayı motosiklet ile yapmıştım ve geçtiğimiz günlerde haberlerde motosiklet kazası izlediği için dahada nefret ettiler ,
Bende kendi kendime karar aldım 8 ay motosiklet sürmeyeceğim sizce doğru karar verdimmi çünkü bundan 5 gün önce kredi başvuru yaptım ve yeni motosiklet almaya niyetim vardı.
Siz olsanız ne yapardınız sizce doğru kararmı aldım.
Şimdi kazayı motosiklet ile yapmıştım ve geçtiğimiz günlerde haberlerde motosiklet kazası izlediği için dahada nefret ettiler ,
Bende kendi kendime karar aldım 8 ay motosiklet sürmeyeceğim sizce doğru karar verdimmi çünkü bundan 5 gün önce kredi başvuru yaptım ve yeni motosiklet almaya niyetim vardı.
Siz olsanız ne yapardınız sizce doğru kararmı aldım.