Arkadaşın gazabına uğradım.Motor bloğu sökmek. lütfen yardım edin acil

Motosikleti
Hero X Pulse 200
geçmiş olsun, dostum geyik yapanlara kızma yapılmayacak gibi değil çünkü :)

bence arkadaşın boyama işinde iyiymiş gerçekten ama renk çok yanlış seçilmiş :)

amortisörü değişip egzozu, yan ayaklığı söküp siyaha boyarsan hem daha basit bir çözüm olur hem de daha katlanılır bir görüntü olur. :bounce:
bu sinirle amortisör saplamasını veya egzoz vidalarını kırmamaya çalış bence.

Tekrar siyaha boyatabilirsin.

Boyayı çıkartacak boya sökücüler ya da aşağıdaki gibi ürünler var, bunlarla boyayı kolayca çıkartabilirsin fakat plastik parçalara zarar verecekleri garanti. Selülozik tiner için de aynı durum söz konusu. Permatec ürünü düşük VOC oranlı olduğu için nispeten güvenilir.

https://www.permatex.com/products/gasketing/gasket-removers/permatex-gasket-remover-low-voc-formula/

Ya olm sizin nasıl arkadaşlarınız var ? Benim bile seni ikna edip seleni pembeye boyayasım geldi.

Bak birde motor diyorsun ya, o kadar uğraşmışsın, hiç yakışmadı hiç. Yer uçaa onun adı yer uçaaa

Arkadaş ince düşünmüş önü pıstırmış arkaya da kanadı takmış, boyada iyi atıldıysa ses hızını aşar.

Arkadaş hatırına çiğ tavuk yenirmiş, git bir tane de çiğ tavuk ye. Afiyet olsun. Bakalım daha neler göreceğiz, bu motor adam olmaz. Bu işleri cebi şişkin meraklı elemanlar deneysel amaçlı yapar, baktı olmadı hooop çöpe. Madem paran yok neden böyle saçma bir iş yaptın?

Sen onları boşver. Ben gülmüyorum. Hatta baya ciddiyim. Suçu arkadaşına atmak kolay geliyor galiba. Yap dedin. Yapmış. Senin doğru karar verememen bu sonucu doğurmuş. Siyaha boyatsan idare eder bence.

Ya hadi kabul ettin yaptırıyorsun, adam yaparken yanında niye durmadın dostum. Zor mor yapacak bir şey yok al boyayı sökecek bir kimyasal al eline diş fırçası başla çalışmaya

Boya sökücüyü bir sprey şişesine koy,çıkarmak istediğin tüm yüzeylere sık.
10 dakika bekle..
Oto yıkamacılardaki basınçlı yıkaöa makinasıyla çok yakın mesafe yıka..
Çıkmayan yerlere el ile giriş...

Boyanmamış olan, sökebildiğin parçaları sök.
Sökemediklerinin üzerine bantla bi şekilde.
Sonra ver tineri sonra ver yeni boyayı

Renk seçimi yanlış olmuş,
Bu rengi size söylemeden seçti ise sinir krizi normal,
Ama seçilen rengi birlikte kararlaştırdı iseniz hata arkadaşınızda degil.
En başta yapmanız gerekeni şimdi yapın ve bir boya ustasına gidin sorununuzu çözecektir,
Bu işler para ile olur,
Ucuz etin yahnisi yavan olur derler.

hayirlisi-be-gulum_439027.jpg

Bez ile değilde TİNERİ FIRÇA ile kullan,
Kalın duvar boya fırcası al,
tınerıde ERİMEYECEK BİR KAP'a koy,
ve fırcayı bastıra bastıra silerek uygula İyi sonuça ulaşabılırsın,,,

Anlamsızca fotoğrafa 2dk odaklandım.

Aynen,konuya 2-3 kez girip motora uzun uzun baktım,insanın baktıkça bakası geliyor,hatta bi süre sonra "güzel aslında ya"demeye başlıyorsun,sinirlerde bir gevşeme oluyor,bu motor adamı hipnotize ediyor..konuyu beğen tuşuna bile bastım,
Sinirler bozuk olunca ara ara yine bu konuya gelicem,insana dertlerini unutturuyor bu motor.
Sanatçının "altın kaplamalı drift" çalışması.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar