Rc390 duke390 hangisi döver?

İkiside ayni motosiklet sadece görünüş ve fiyat farkı var bu ikisinden birini alacak olsaydınız hangisini secerdiniz?

Özellikleriniz: 170 boy 85 kilo ankarada yaşıyorsunuz arada bir uzun yola çıkıyorsunuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rc de sele çok ince ve dar.ayrıca aşırı öne yükleniyorsunuz.evet sürmesi çok daha zevklide uzun yola falan gelmez çok zor olur.600 cc ye geçiceksen r6 falan öncesinde süper deneyim olur tabi.

Sürüş pozisyonları farklı. Duke390'da daha dik oturursunuz, RC390'da ağırlığınız daha çok kollarda olur, daha öne eğik sürersiniz.

Sadece görünüşleri farklı değil. Bildiğim kadarıyla RC390'ın amortisörleri çok daha pahalı ve kaliteli. O yüzden diğerlerinde Duke ile RC arasında 1000 TL oynarken bunda fark daha büyük.

Sürerken de Duke'ta traktör gibi bir motor sesi ve titreşim gelirken, RC'de buna bir de karenajlardan gelen zırıltı eklenir. İkisi de çekilmez.

Paukopat sen bırak şimdi dükü,receyi sınavlara hazırlık nasıl?
Umduğum gibi gidiyor bakalım sonunda yüzüm gülücek inşallah molalarda deli gibi ekipman motosiklet bakıyorum video izliyorum ruyalarimda motosikletin üzerinde test çözerken buluyorum kendimi en yakın zamanda psikologa gitmem gerekicek

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

Sadece görünüşleri farklı değil. Bildiğim kadarıyla RC390'ın amortisörleri çok daha pahalı ve kaliteli. O yüzden diğerlerinde Duke ile RC arasında 1000 TL oynarken bunda fark daha büyük.

Sürerken de Duke'ta traktör gibi bir motor sesi ve titreşim gelirken, RC'de buna bir de karenajlardan gelen zırıltı eklenir. İkisi de çekilmez.

Zaten sismanim ben sarsıntıdan yağ yakariz tam benlik bide fan açıyorlar hep şahinler stop edince fan açardı artık intikam da alabilirim tam benlik yeminle çay bile içerim ustunde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Duke alsam, teker yapa yapa gezerdim... Hayvan gibi makine. Böyle bir koyuysun baaaam

Duke alsam, teker yapa yapa gezerdim... Hayvan gibi makine. Böyle bir koyuysun baaaam

Olur mu öyle hiç kıyılır mı o güzelliğe öyle motosikleti akşam yemeğine çıkaracaksın benzinine şarap katicaksin sımsıkı sarilcaksin nazik olacaksın ona karşı çalıştırmadan önce aynalarını siliceksin zincirine bi bakacaksın oturup sohbet edeceksin öyle herkesi bindirmiyceksin ben şahsen evlenmeyi planlıyorum ah ah çayda içeriz dusunebiliyor musun hayali bile güzel Allah herkese sevdiği motosikleti nasip etsin

Duke un seveni daha cok, satarken elden daha rahat cikar. Gerci ktm nin hic bir sartta satisi cok kolay olmuyor. Markaya ozel ilgi duyulmasi lazim.

Ktm nin bayi sayisi bildigim kadariyla turkiye geneli 20 kusur. Belli basli illerde bir. Tek ilce ise bulundugum sehir olan fethiye. Bir cok seyi dusunmelisin. Mesela bana 500 metre uzakta, ben alabilirim. Parca, bakim, ozel itimam bunlar onemli. Ktm para biriktirip alayim denecek bir marka degil bence. Ozellikle yebi arkadaslar icin masrafli ve luks. Ayrica 390 la ilgili kronik sikintilar olduguna dair cok yorum yapan oldu biraz sikintili bir model diye biliyorum.

Ktm nin bayi sayisi bildigim kadariyla turkiye geneli 20 kusur. Belli basli illerde bir. Tek ilce ise bulundugum sehir olan fethiye. Bir cok seyi dusunmelisin. Mesela bana 500 metre uzakta, ben alabilirim. Parca, bakim, ozel itimam bunlar onemli. Ktm para biriktirip alayim denecek bir marka degil bence. Ozellikle yebi arkadaslar icin masrafli ve luks. Ayrica 390 la ilgili kronik sikintilar olduguna dair cok yorum yapan oldu biraz sikintili bir model diye biliyorum.

Ne gibi sıkıntılar ? Benim konuştuğum tüm kullanıcılar mennun

127

SS mi Naked mı? Tüm mesele bu. İkisi de kendi segmentlerinde en üst motorlar zaten.

Ne gibi sıkıntılar ? Benim konuştuğum tüm kullanıcılar mennun

Duke 390 benim pulsardan sonra ki alacağım yegane motor. Kullanıcıları dediğiniz gibi çok memnun.
Eğitim aldığım hocaya sorduğumda "tavsiye etmem. Motor bloğunda sürekli sıkıntı çıkıyor. Bu yüzden bizdekileri sattık" dedi. Hayal kırıklığı oldu benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar