Antalya'da Kapalı Otopark

Finallerden sonra memlekete gidiyorum motoru koyacak yer bulamadım 1 aylık koycam uygun fiyatlı bilen varsa bilgilendirebilir mi

Varsakta bahçeli evim var gel koy benimkinin yanına derdim de güvenebilir misin bana :d

Varsakta bahçeli evim var gel koy benimkinin yanına derdim de güvenebilir misin bana :d

Hocam varsak tehlikeli bahçeden çalarlar 😂

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------

Finallerden sonra memlekete gidiyorum motoru koyacak yer bulamadım 1 aylık koycam uygun fiyatlı bilen varsa bilgilendirebilir mi

Güllükte var ben senin yerinde olsam terra city e bırakırım 😄

size uzak değilse havalimanı otoparkını ücretsiz olarak ayarlarım sizin için.

Benim evde Bahçeli ama cumartesi gitçem 3 hafta ya da 1 ay gelmicem aklım kalmasın diyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------

havalimanı otoparkı zaten ücretsiz
havalimanına baktım internette ücretli yazıyor.ücretsizse bırakıp dönerim sıkıntı değil kültürde oturuyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------

Tam olarak hangi tarih aralığında lazım?
cumartesi yani yarın gidiyorum 3 hafta ya da 1 ay lazım

Selamlar üzerinden biraz zaman geçmiş.

Antalya'da bir hafta kadar motosikleti güvenli park edebileceğim bir otopark var mı biliyor musunuz? Muratpaşadayım. Burayı çok iyi bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar