Hocam vallahi kuru g*tten sallayan ilk okul çocuğu gibi olmasın, büyük konuşmak istemiyorum ama tahminimce abartısız olacaklar şudur.
Hırsızı fark ettiysem o beni fark etmediyse, biz 3 Erkek kardeş yaşayan insaniz ve ayıptır söylemesi böyle konularda insanlıktan çıkabilecek potansiyele sahibiz, abimlere haber verme imkanım varsa hemen haber verir hırsız tek kişiyse eğer, kontak açmaya çalışırken kendini birden bizim odaların birinde uyanmış bulur.
Allah şahidim, abi b*kunuzu yiyeyim diyene, polis yokmu yardım edin diye bağırana, sesini duyurana kadar döver, özellikle elini kolunu en az 6 ay iyilesmeyecek kadar kırarım, sesi duyulacak kadar çıkarsa, sesi çıkamayacak hale getiririm.
Eğer imkanım varsa, is yerinden bi kac gün izin alır, eskiden motoru çalınan tanıdığım kim varsa eve davet eder, istediği birşey varsa yapmasını söylerim.
Çok abartmadan jilet gibi köşesi keskin bi cisimle incecik çok ciddi bi yara açmadan, gizleyemeyecegi , mesela alnına hırsız yazarak yara açar, fotosunu videosunu bana bela olmayacak şekilde bütün sosyal medyada yayar, hatta ana haber bültenlerine konu ederim.
Sonra belki polisi ararım.
Oda belki...