Plakasız Motora Sigorta Teklifi Almak

Arkadaşlar merhaba motoruma plaka çıkarmak istiyorum fakat çıkarmadan önce zorunlu trafik sigortası yaptırmam gerekiyor online teklif alabileceğim siteler var mı?Birde bu aşamada hangi sigorta şirketlerine bakmamı önerirsiniz.Teşekkürler

Sigortam neti ara bütün firmalardan teklif alıyorlar. En uygun teklifi sana sunarlar.

Motosikleti
Forza 250
Sigortam.net çok yüksek teklifler çıkarıyor yani zaten yüksek bunlar daha da yükseğini çıkarıyor. Trafik123.com'dan yaptırdım. İsmi garip ve internette pek bilgi yoktu ama en ucuz fiyatla karşılaşınca mecbur yaptırdım anadolu sigortadan. Hemen poliçe maili geldi ve doğruluğunu kontrol ettim anadolu sigorta sitesinden. Ertesi gün gidip ruhsatımı çıkartmıştım.

Arkadaşlar merhaba motoruma plaka çıkarmak istiyorum fakat çıkarmadan önce zorunlu trafik sigortası yaptırmam gerekiyor online teklif alabileceğim siteler var mı?Birde bu aşamada hangi sigorta şirketlerine bakmamı önerirsiniz.Teşekkürler

mümkün olduğunca çok acenteya bakmanız lazım. ayrıca geçen sene 386 tl ye yaptırmıştım, son 1-2 aydır en düşük 500 tl çıkıyordu ama bu akşam 287 tl çıktı sbm online'da.

Hangi şehirdesin bilmiyorum, Antalya da olan arkadaşlar için bir sigortacı tavsiyesinde bulunabilirim. Bir çok firmanın acenteliğini yapan bir sigortacıdan, hepsi için teklif almanı öneririm. Sigortam. net bu konuda çok ta doğru bilgi vermiyor. Bir de şöyle bir durum var, araba için bana en uygun sompo japan' dan teklif çıkarken, motosiklet için Allianz'dan geldi.
Sigortam net te motor için en düşük teklif 380 çıkarken, sigortacıma 225 tl ye yaptırdım.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yeni Tescil, Yeni Kayıt olarak teklif de alırsınız poliçe de kestirirsiniz. Sonradan plakanız çıkınca poliçe yeniden basılır, sıkıntı yok.

Türk nippon sigortadan mutlaka teklif alın. Uygun fiyatlar çıkabiliyor.

Ayrıca aşağıdaki yorumumu dikkate alın.

http://www.sbm.org.tr/
Buradan sorgulan dicrm ama plaka yoksa nasıl sorgulanıcak onu bilemem.
Sanırım en yakın sigorta acentasına gidip bilgi almak en sağlıklısı.

Sadece poliçe yenileme için sbm'den sorgulama yapılabiliyor. Yani daha önce poliçe yaptırılmış olması gerekiyor. Yeni tescil olduğu için şu aşamada sbm'den sorgulama yapılamaz.

Ancak şöyle bir durum var; Bulabildiğin en ucuz trafik sigortasını yaptırıp, poliçeyi kestirip ondan sonra sbm'den sorgulama yaptırıp, çok daha ucuza bir teklif bulunursa, ucuz olan şirketten tekrar poliçe yaptırıp daha sonra pahalı olan poliçeyi iptal ettirebiliyorsunuz. İptal edilen poliçeden belirli bir yüzdeyi kesip kalanını iade ediyor sigorta şirketi.

Önemli Not: İptal edilen poliçe ile ilgili olarak, ödeme peşin yapıldıysa peşin, taksitle yapıldıysa taksitle geri ödüyorlar. Bunu da göz önünde bulundurun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar