KTM 2017 fuar öncesi yeni fiyat listesi

Ehonomimiz coh eyi. Paralel. Kılıçdar. Cehape. Israyil. Büyük oyun. Dünya lideri. Benim dolarlan işim yog. Namaz kiliyo. Baska kime verek. Caliyosa benim malımı caliyor kime ne. Bu kadar araba nasıl var. Sigara içen düşünsün. Yol yaptı. Van munit. Rabia.

Memleketin özeti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alım gücünü saymazsak arada uçurum bir fark yokmuş trde fiyatları aynı sularda
KTM Amerika'da ender bir motosikletle olduğu için öyle diye tahmin ediyorum. Bir de benimki daha 5000km de. Zamanında üretimdeyken Honda CB900F Hornet'i $4000 civarına alıp, $3500'e satmıştım. Şimdilerde VTX 1800 Cruiser bakıyorum, $4000 civarı onlarda. Modeline göre değişiyor yani.

KTM Amerika'da ender bir motosikletle olduğu için öyle diye tahmin ediyorum. Bir de benimki daha 5000km de. Zamanında üretimdeyken Honda CB900F Hornet'i $4000 civarına alıp, $3500'e satmıştım. Şimdilerde VTX 1800 Cruiser bakıyorum, $4000 civarı onlarda. Modeline göre değişiyor yani.

neden hd değil de honda bakıyorsunuz, üretim yeri abd olduğu için 2. elleri gayet uygun diye biliyorum

bu arada senin motor ne oldu?

Sıfırını verdiler, kapının önünde yatıyor, ne o mutlu ne ben, aldığım günden beri 19000 TL'den ilandaydı, satılmadı. Şu aralar sadece ulaşım için kullanıyorum, eski tadı kalmadı. Satıp kurtulmak istiyorum ama ülke ekonomisi bu halde iken kim motosiklet alır...

Sıfırını verdiler, kapının önünde yatıyor, ne o mutlu ne ben, aldığım günden beri 19000 TL'den ilandaydı, satılmadı. Şu aralar sadece ulaşım için kullanıyorum, eski tadı kalmadı. Satıp kurtulmak istiyorum ama ülke ekonomisi bu halde iken kim motosiklet alır...

blok mu sıfır motor mu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
6binde 200ns satılır 11bin tl lastıkler degismedi egzoz degismedi aynalar degıstı yan yatması camura batması yok yagmur degmedi su degmedi balla yıkadım rüzgardan cızık var indirim yoktur bindirim vardır

aynen zaten senin hevesinde kaçmıştır sat kurtul

F54

neden hd değil de honda bakıyorsunuz, üretim yeri abd olduğu için 2. elleri gayet uygun diye biliyorum

hd bmw gibi markalar üretildiği ülkelerde pek sevilmezler sebebi ise honda dır honda ucuzdur honda sağlamdır kendini dünya nın her ülkesinde kabul ettirmiş bi marka dır

hd bmw gibi markalar üretildiği ülkelerde pek sevilmezler sebebi ise honda dır honda ucuzdur honda sağlamdır kendini dünya nın her ülkesinde kabul ettirmiş bi marka dır

hd ye öyle bakmayın abd içinde ciddi anlamda sevilir ve fanatikleri vardır, mc ler vs en basit örnekleri

Forumdan Uzaklaştırıldı

hd ye öyle bakmayın abd içinde ciddi anlamda sevilir ve fanatikleri vardır, mc ler vs en basit örnekleri

Almanya'da BMW'nin durumunu bilmiyorum ama Amerika'da HD seven cok ve yaygin :)

Zaten temel olarak HD'yi ayakta tutan Amerika pazaridir. Ya da yakin zamana kadar oyleydi. Daha yeni yeni hareketleniyor yurt disi pazarinda.

Almanya'da BMW'nin durumunu bilmiyorum ama Amerika'da HD seven cok ve yaygin :)

Zaten temel olarak HD'yi ayakta tutan Amerika pazaridir. Ya da yakin zamana kadar oyleydi. Daha yeni yeni hareketleniyor yurt disi pazarinda.

avrupada en çok satılan motosiklet gs1200 dür

Sizin blok patlatması ile ilgili konunuz neden silinmiş?

Sizin blok patlatması ile ilgili konunuz neden silinmiş?

Forumdan konuyu, YouTube'dan video silmemem durumunda hiç bir şekilde anlaşmaya varamayacaklarını ilettiler, kaldırmak durumunda kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar