KTM 2017 fuar öncesi yeni fiyat listesi

Beyler bayanlar Aea'nın dedigi gibi bu motorlar tokatta çorumda üretilip gelmiyor o yüzden her "zam" haberinde markalara sayıp sövmeye gerek yok. Hele kendimize sövmeye hiç gerek yok. Herkesin kendi aklı beyni ve ekonomik özgürlügü var. Cidden ekonominin vatandaşların kendini bilmez harcamaları yüzünden böyle oldugunu düşünmüyorsunuz degil mi? Bu kurlar niye böyle oldu önce bunu bi düşünmek lazım

üretim yapmayan ekonomiler her zaman çökmeye mahkumdur, bizim millet yollara binalara sokaktaki arabalara bakıp geliştiğini düşünsün.

@F54

olan 10-30 bin bandında motor binenlere oldu.

Barkının bayileri gezdiği son videosunda fiyatı 35 bandında olacak yeni bir honda scooter niye gelmiyor diye yılların bayisi olan bir patrona sordu.Adam sinirden pancar gibi kızardı... golwing, vfr1200x vs... müşterisi her zaman var ama orta sınıf bırakmadılarki memlekette, japonlarda böyle ekonomiye o motoru sokmama kararı aldı dedi.

Barkın reiste:) adam yüzde yüz haklı bir konuya girmesine rağmen, olur öyle deyip hemen konuyu değiştirip, ani manevrayla sıyrıldı konudan, 200 bin abone baya önemli tabi:wiinkk:

Eeee devir değişti Çelikte çok Değişti, hayırlı traşlar babuşa:queen:

Fuar öncesi indirim beklerken kötü oldu bu zam. Geçtiğimiz hafta bir bayi elindeki duke 390 için 19500 istemişti. 19000 e bile alınabilirdi. Şimdi aynı motor 21500 olmuş. Göz göre göre en az 2000 lira fark vermek de koyar benim gibi memura. 19000 bile çok. Bu şekilde kendi adıma sıfır motor almak zor gibi. Çoluk çocuk sahibi olmaktan mıdır nedir vicdan yapıyo insan. Keşke msx i satmasaymışım. Çiçek gibi biniyoduk, nesi vardı :)

Fuara kadar en az bir 2000 TL daha artar motor fiyatları, demedi demeyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ha ha. Bizim motor olmuş mu 88 bin + TL...

Kasko mu yaptırsam ki? :)

duke250 1000 tl zamlanırken duke200 2000 tl zamlanıyor. Bu nasıl iş bu nasıl mantık? Madem duke200 satmak istemiyorlar niye getiriyorlar?

Birkaç ay sonra görürsün parasi var m yokmu
Bu yil eğer honda yamaha cok para kazanma gibi hırslari yoksa
Tr de kalacak japon motor saticilari olurlar
Fiyatlar tl bazinda kalır sa zamciga yüklenmezlerse

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

Sigara ya 1 tl zam gelir en fazla gunde 1 paket icenin cebinden 1 yilda 365 tl fazla para verir
Ama 2 ay önce 32000 tl olan versys 650 bu akşam 40000 tl yani arada 8000 tl fark
Yani yenilip yutulacak bi fark değil
Yani o öğrenci ye koyar 8000 tl kazanmak cok kolay değil

iş 1 tl işi değil buradaki konu istemek,ihtiyaç duymak vs. Yani alacak adam birşekilde alır hatta alıyor zaten.Şuan 125 cc makinalara 13-14 kağıt saymıyorlar mı?125 cc diyorum düşünün.

motosiklet almak istiyordum sanırım artık param yetmiyor alsam bile ekipman alamıycağım bi model düşürüp alsam bile ehliyetine ruhsatına zincirine klidine takozlarına param kalmıyor hepsini denkleştirdim diyelim benzin oldu 5.20 benim yaşım daha tutmuyor oy vermek için ama böyle düzen olmaz olsun her geçen gün paramız a4 kağıdına dahada yaklaşıyor önceden internette 30 dolarlık birşey gördüğümde lapstan alıyordum artık 30 doları gördüğüm anda kaçıyorum 120 lira düz hesap bi aliexpress vardı ucuz birşeyler aldığımız onada vergi şeysi getirdiler sanki yeterince vergi almıyorlar neyse daha gencecik böbreğim var olmadı onu satar bi bisiklet alırım kendime tabi temmuza kadar biryerde terör saldırısına kurban gitmezsem

Ufak Duke'lar yeni kasa değilse o paralar verilmez. Gerçi hepsinin kasası değişecek mi bilmiyorum ?

motosiklet almak istiyordum sanırım artık param yetmiyor alsam bile ekipman alamıycağım bi model düşürüp alsam bile ehliyetine ruhsatına zincirine klidine takozlarına param kalmıyor hepsini denkleştirdim diyelim benzin oldu 5.20 benim yaşım daha tutmuyor oy vermek için ama böyle düzen olmaz olsun her geçen gün paramız a4 kağıdına dahada yaklaşıyor önceden internette 30 dolarlık birşey gördüğümde lapstan alıyordum artık 30 doları gördüğüm anda kaçıyorum 120 lira düz hesap bi aliexpress vardı ucuz birşeyler aldığımız onada vergi şeysi getirdiler sanki yeterince vergi almıyorlar neyse daha gencecik böbreğim var olmadı onu satar bi bisiklet alırım kendime tabi temmuza kadar biryerde terör saldırısına kurban gitmezsem

motora binmek artık bir burjuvazi hobisi oldu
biz zenginlere koymuyor
böbreği okutursan bir gün sende binebilirsin. ama farkındalığın yüksek, sevdim.

Sabit kur kampanyasının acısını sağlam çıkarmışlar gibi gözüküyor.
Bu noktada suçlanması gereken KTM olmamalı diye düşünüyorum.
Ülkemizdeki kur farkına bakacak olursak gayet normal fiyatlandırma bunlar.
Herşey bir yana da,
125'lik motoru 15 bin liraya satmak ne kadar mantıklı onu çözemedim doğrusu.

Ehonomimiz coh eyi. Paralel. Kılıçdar. Cehape. Israyil. Büyük oyun. Dünya lideri. Benim dolarlan işim yog. Namaz kiliyo. Baska kime verek. Caliyosa benim malımı caliyor kime ne. Bu kadar araba nasıl var. Sigara içen düşünsün. Yol yaptı. Van munit. Rabia.

Motosikleti
Rsv4+D250
Artık fuardan motor almaya değil uygun yollu bilet bulmaya gideceğiz fazla olan işi çıkan vs.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Ehonomimiz coh eyi. Paralel. Kılıçdar. Cehape. Israyil. Büyük oyun. Dünya lideri. Benim dolarlan işim yog. Namaz kiliyo. Baska kime verek. Caliyosa benim malımı caliyor kime ne. Bu kadar araba nasıl var. Sigara içen düşünsün. Yol yaptı. Van munit. Rabia.

"Dış güçlerin oyunu bunlar."Bunu unutmuşunuz.:mrgreen:

Araştırmış değilim ama tahminim $13K-$14K arası olurdu herhalde...

Alım gücünü saymazsak arada uçurum bir fark yokmuş trde fiyatları aynı sularda

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------

Ufak Duke'lar yeni kasa değilse o paralar verilmez. Gerçi hepsinin kasası değişecek mi bilmiyorum ?

Yeni kasaları 125 ve 390 olarak geliyor 200 ve 250 yok, bu fiyatlar mevcut modellerin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar