- Konu Yazar
Bir yakınım veya kendim kaza geçirene kadar ekipmanları hakkıyla kullanma motivasyonu bulamayacağım sanırım. satın alırken sertifikasından yorumlarına, testlerden kullanıcı deneyimlerine her şeyi didikliyorum. gel gör ki temmuz ayında pff çok sıcak ya diyip fethiye-istanbul arası yol yaparken akhisar'a kadar kask-tshirt-sandalet ile km'lerce yol yaptığımı hatırlıyorum. 1 yıldır daha ambalajından çıkmamış dizlikler ömrünü dolabımda dolduracak. bunların dünyada övünülecek son şey olduğunu söylememe de gerek yok sanırım. teoride her şey okey, pratiğe gelince ergenden beter davranıyorum.
benim merakım bu aptallık eşiğini yaşayıp aşan başka arkadaşlar bu motivasyonu başına bişi gelmeden nerden buldu?
not: ne kadar km'de neler olacağı projeksiyonlarının hepsini biliyorum. bu teknikten öte psikolojik bi sıkıntı. yardım isteğim de bu konuda. benzer davranışlar sergileyen de illa ki vardır. kafalarımız açılsın, fiziksel anlamda açılmadan.
benim merakım bu aptallık eşiğini yaşayıp aşan başka arkadaşlar bu motivasyonu başına bişi gelmeden nerden buldu?
not: ne kadar km'de neler olacağı projeksiyonlarının hepsini biliyorum. bu teknikten öte psikolojik bi sıkıntı. yardım isteğim de bu konuda. benzer davranışlar sergileyen de illa ki vardır. kafalarımız açılsın, fiziksel anlamda açılmadan.
Son düzenleme: