Sizce viraji en zevkli scooter hangisi?

Arkadaslar, scooter kullananlar veya deneyenler viraj kabiliyeti en iyi olan scooterlar hakkinda bildiklerinizle bizleri yesillendirseniz...tek kriter virajda yol tutus.

16 inch evet onun lastikleri sanirim.suspansiyonu yumusakti ama sanirim.suspansiyon yumusak olunca genelde kotu olmuyor mu yol tutus

xmax yere sağlam basan sukuterlerden ama sert amortisorleri yamalı yollarda sogutur adamı,kısa süre Tmax 530 kullandım o na sukuter denirmi bilinmez bambaşka bir gidisi var makinanin..

Sayin nikfuri tmax viraj kabiliyeti iyi diyebilir miyiz yani?

50cc scooterde var 800cc scooterde var,sen hangi katagorideki scooterleri sordun,,hepsi birbirinden farklı dünyalar

aprilia scarabeo knee down tadında viraj keyfi vardı ::gazla::kendi motorumdu,şu an onun muadili piaggio medley sanırım o da aynı şekilde güzel viraj alıyordur diye tahmin ediyorum.:cat:

Bende 99 model gilera runner 180 SP vardı.Şimdiye kadar kullandığım hiç bir scooter onun verdiği hazzı vermedi.

Kısa şasesi ve iki zamanlı motoruyla,gerçekten virajlara racing gibi girebiliyorsun.

Xmax 250 sahibiydim cok eglenceli virajlar aliyordu :) fakat yan ayak cok kolay surtebiliyor

Yamaha Xenter mükemmel viraj alır. Altı yere deyiyor neredeyse. Viraj içerisinde kombine fren olduğundan fren yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar