Ekipman Önerisi

Yorumlarınız için teşekkür ederim, haftasonu gidip deneyeceğim, büyük ihtimalle de komple setimi alıp çıkacağım, en azından kaskı garanti alırım diye düşünüyorum.

keske herkesın alım gucu yuksek olsa da en kral ekıpmanları alıp zevkle motora bınseler . uzun bot baktım ama fıyatlar yuksek be abla :(

Yds idi galiba burda adını baya duydum yanlıssa duzeltin. Fıyatı uygun dıyorlardı kullananlar memnundu dıye biliyorum. Konu sahıbı o markanın cızmelerıne bak istersen.

Yds idi galiba burda adını baya duydum yanlıssa duzeltin. Fıyatı uygun dıyorlardı kullananlar memnundu dıye biliyorum. Konu sahıbı o markanın cızmelerıne bak istersen.

o marka artık uzun bot uretmıyor yada stoklar da temın edılmıyor . uzun bı suredır yok

Baktım şimdi evet sıtesınde tükendi yazıyor.

guvenmedın ve baktın hee tamam abla :( şaka bı yana arkadasa alacaktık yaklasık 4 ay once gene yoktu . arayıp sorduk ' uretımının olmadıgını ılerleyen gunler de ne olacagı bellı degıl ' dedıler hayırlısı dedık sineye çektık

guvenmedın ve baktın hee tamam abla :( şaka bı yana arkadasa alacaktık yaklasık 4 ay once gene yoktu . arayıp sorduk ' uretımının olmadıgını ılerleyen gunler de ne olacagı bellı degıl ' dedıler hayırlısı dedık sineye çektık

Guvenmedıgımden degıl fıyatına baktım. :D Görünüşüde iyimiş aslında neyse artık

Bir sorum daha var, ekipman almak için doğru zaman bu zaman mı? Yoksa beklenmeli mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar