Suzuki'nin yenilenmiş ve gayri ciddi web sayfası !

Suzuki fiyatları yenilemiş diye bir göz atayım dedim ve gsx s125 modeli gözüme ilişti ve fiyatına bakınca dedim ben mi yanlış okuyorum ama doğru görmüşüm. 125 cc motor fiyatı 51950 tl görünüyor :sunny:

Bu konu açıldı bugün okumadan son yazıları konu açmışsınız

beyler 15 bin yazacaklarına 51 yazmışlardır takılmayın bu kadar

Gsx-r 125abs'yi inceleyeniniz var mı ? Sitede gördüm s125'in grenajlısı aynı?. Ben olsam gsx-r 125'i tercih ederdim :cat:

Sayfayı ekleyecek arkadaş şablon olarak GSX-S 1000A sayfasını kopyalayıp içeriği değiştirmiş, fiyat kısmını da değiştirmeyi unutmuş. 15 bin yazarken olmamış yani.

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Starbucks kahve bardaklarına genellikle isminizi yanlış yazar. Ama bu bilinçli yapılmış bir harekettir. İsminin yanlış yazıldığını gören müşteri bunu fotoğraflayıp sosyal medya hesaplarında paylaşır. İsmi yanlış olabilir ama starbucks logosunuda paylaşılmış olur. İsmi doğru yazılmış olsa paylaşma gereği hiç duymayacaktı bile. Suzuki nin böyle bi şey düşündüğünü sanmıyorum ama bakın rakam hatası bir çok paylaşıma ve yoruma tabii oluyor. Düzgün fiyat yazsaydı belki hiç paylaşmayacaktık. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. (Not: Reklamcıyım) :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O değilde sitedeki yeni modellerin bilgileri direk google translate ile eklenmiş.

Hatta google translate ile çevrilen bilgilerin de çeviriye ihtiyacı var bence.

Örnek:

Şanzıman / nihai tahrik 6 vitesli ayakla kumanda / Conta zinciri.

Bu ne olum !!! :mrgreen:

O değilde sitedeki yeni modellerin bilgileri direk google translate ile eklenmiş.

Hatta google translate ile çevrilen bilgilerin de çeviriye ihtiyacı var bence.

Bu ne olum !!! :mrgreen:

orjinal parça kataloğunda söyle bir parça vardı ''An400 Kalkan bacak''
motosikletten anlamayan çömezlere işe verince yan grenaj yerine saçma sapan şeyler yazarlr tabi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar