2. kask önerisi

700-900 tl arasında kask arıyorum shark skwal var şuanda gayet memnunum bi abimle karşılastım hastenede adam arabadan indi o kaskı sevv dedi kaza yapmış 250suzıkı ınazumayla 4x4 ün altına girmiş kaskın fotograflarını gosterdı kaskın solu erımıs ama arabayı kaldırdı dedi bişey olmadı dedi ondan memnunumda neyse konumuza gecelım agv shark shoei bell 600 900tl arasında cok fazla ses almayan kask arıyorum hem artcım kullanıcak hem ben öneriniz varmı ?
şuanki kaskım http://www.motodium.com.tr/Shark-Skwal-Trion-Mat-Kask,PR-24633.html

Hocam Bell dersek Vortex modelini öneririm. Ben de Qualifier var abisi oluyor bir çok kişi tarafından olumlu yorum almış. Tek olumsuz yanı biraz ağır diyorlar.

ses nasıl buhar sorunu nasıl cozuluyor qualııerın güzele benziyor

Sessiz kask denilince Mercedes'in içinde gibi hayal etmeyin, en iyi Doğan SLX'in içinde gibi olursunuz. Gavur kulak tıkacı kullanıyor, sessiz kasklardan kullansa bile.

watercolours ozamanda dalıp gıdıyorum ya korna sesını falan duymuyorum :) tıkac denedım

Tıkaçlar belli frekansları engelliyor diye yazılıyor çiziliyor. Konuşma sesini engellemiyorlar galiba. Korna duyulmuyor mu tıkaçla?

tıkac derken yanı özel uretılen tıkac almadım kulaklarımı tıkadım :)

Hjc is-17 kullaniyorum. Kötü diyebilecegim bir tane bile özelliği yok. Arastirmani öneririm .

Bu konuyu bende takip ediyorum. Fuarda nasip olursa bir kask almayi düşünüyorum. Şuan nolan n86 var. Kask fena değil ama biraz gürültü problemi var. Bundan şikayetçiyim. Birde biraz renkli birseyler alayim diyorum. Fiyat olarak ayni ayarda bir kask ne önerirsiniz?

Edit. Benim bu kaskda baya pahalanmış. Iki sene önce fuarda nakit olarak 480TL ye almıştım.

fuardan aldıgın urunler ucuza gelıyor ya fuara gıtme sansım olursa zaten ordan alırım

Agv k 5 kullaniyorum. Negatif bi yanini gormedim kardesim. Hem hafif hem güvenli. Dis kabuk kompozit fiber. Pinlock yok fakat buhar yapmiyor. Icinde vizor var gunes gözlugu. Sessiz. Sadece motorun sesini alıyorum rüzgar sesi yapmiyor. Oneririm ama duz rengi 1000 lira civari sanirim

agv k5 cok hosuma gtti ama euro bazında oldugu ıcın pahalıya geliyor :) ama imkanım el verirse alırım köşede dursun

ls2 mı verıyorlar turıng te :)

hjc cs12 veriyorlarmış.

Ben genelde hep tek kullanırım artçı martçı hiç sevmem ama geçenlerde Kabataş'ta çok pis trafikte arabanın birinden genç bir arkadaş seslendi abi Yıldız Teknik'te okuyorum trafikte kilitlendik önemli bir sunumum var yetişmem lazım beni de alır mısın geç kalacağım filan...

Kardeşim 2. kask yok alamam dedim geçtim gittim ama aklım kaldı 1 km lik yolda yardımcı olamadım diye bari alayım şu kaskı da kenarda kalsın..

Deyip rahatlatıyorum kendimi :p Kendim için birşey istiyorsam ...

Son düzenleme:
agv k5 hosuma gıttı dolar veya euro duser belkıde fuarı yakalarsam alırım biitane :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------

hjc cs12 veriyorlarmış.

Ben genelde hep tek kullanırım artçı martçı hiç sevmem ama geçenlerde Kabataş'ta çok pis trafikte arabanın birinden genç bir arkadaş seslendi abi Yıldız Teknik'te okuyorum trafikte kilitlendik önemli bir sunumum var yetişmem lazım beni de alır mısın geç kalacağım filan...

Kardeşim 2. kask yok alamam dedim geçtim gittim ama aklım kaldı 1 km lik yolda yardımcı olamadım diye bari alayım şu kaskı da kenarda kalsın..

Deyip rahatlatıyorum kendimi :p Kendim için birşey istiyorsam ...

benide şuraya bıraksana muhabeti cok sıkıntı oluyor veya toplu bıyere gıdıceksın arkadasın kalıyor motoruyok dıye kasksız bınıncede korkuyosun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar