Kar Yağdı. Biz de motora bindik :)

Merhaba arkadaşlar. Geçen haftalarda yeni kameramı denemek için bir video çekmiştim. Biraz kesip editlemeye çalıştım. Sizinle paylaşmak istedim.
Enduro herkesin sahip olması gereken bir motor. 4 5 ay yerine 12 ay rahatlıkla motor sürmek istemez misiniz?
Siz de en yakın motosiklet mağazasına gidin ve enduro alın ::evil::

Super Moderator
İstanbul'da scooter'lar bile 12 ay sürüyo dipnot olsun :)

Motosikleti
Rsv4+D250
ustam hayalimdeki iki motora da sahipsin ve hayalimi gerçekleştiriyorsun dicek bir şey bulamadım helal olsun.

Vikings fragmanı sandım müzik sebebiyle :(

Eğlenmeyi biliyorsunuz aynen devam :flower:

Son düzenleme:
@mostro , hocam yavaş yavaş forumu gıdıklıyoruz aynen devam :)
Bu zamana kadar hep "Kamera reklam için , ben anı yaşarım görmek isteyen kameramdan değil olay yerinde gelsin görsün" derdim.

Ama biraz reklam yapmamız lazım, kamera marka model nedir bu aralar kamera arıyorum bende.

Gopro hero5 :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

@mostro , hocam yavaş yavaş forumu gıdıklıyoruz aynen devam :)
Bu zamana kadar hep "Kamera reklam için , ben anı yaşarım görmek isteyen kameramdan değil olay yerinde gelsin görsün" derdim.

Ama biraz reklam yapmamız lazım, kamera marka model nedir bu aralar kamera arıyorum bende.

Midland almıştım ucuz diye hiçbir işe yaramadı. Titreşimden sesinden videoda birşey belli olmuyordu 3 yıl yattı midland kameram. Gopro hero4 düşünüyordum. Hero5 ile aralarında 200tl gibi bi fark olunca almışken yenisini alayım dedim. O yüzden hero5 aldım.

kask model ? bide o kasklar üşütmüyormu yahu ?

Kaskım Acerbis Profile 3.0

Soğuklarda zorlu yollardan gidersen yorulduğun için vücut ısınıyor üşümüyorsun terleyip bunalıp balaklavanı bile çıkarmak istiyorsun fakat evden çıkıp araziye giderken üşütüyor. Araziye girince ısınıyorsun :)

benim commuterde yılın 12 ayı çalışıyor ama enduro görmek içimi kıpır kıpır etti mesleği alayım hemen commuteri satıp dualsport alayım yavaş yavaş o aleme girmek lazım

1.70 abi iç bacak boyu da 77 cm mi ne. enduro kullanmak istiyorum ama sele yüzünden (ve boyum yüzünden). Xtreme max ile durmak için kaldırım tepe vs aradım daha geçen gün.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------

Bu adamın yorum tarzını seviyorum.
Sorun şu adama boyunu.

:salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar