motor expertizde çürük çıktı

O değil de bu adamlar hiç utanmıyor mu , düşünsene adam motoru övüyor övüyor bitiremiyor ama expertizde çürük olduğunu duyunca yüzü kızarmıyor mu ?

Daha öncede açılmıştı bu konu mr mud dikkatli ol demişti atlamalı zıplamalı motorlara zaten herkes bakımları tam der

O değil de bu adamlar hiç utanmıyor mu , düşünsene adam motoru övüyor övüyor bitiremiyor ama expertizde çürük olduğunu duyunca yüzü kızarmıyor mu ?

bırak utanmayı herif uste cıkmaya calısıyordu hala
usta bakımı ne zaman yaptırdın dıyor eleman 1 hafta once dıyor usta bunun balata bıtmıs demıre surtuyor dıyor eleman ne olucak 120 lira balatası diyor :D

Hocam utanacak kadar şerefi olan adam en baştan çürük malı övmez zaten.
O motoru anlamayan biri alsa bi kaza geçirse vicdan azabidami çekmeyecek şerefsiz.

Herkez bi Uyanık olmuş Mal satıcam diye Ah almaya ne gerek var 3 günlük dünyada ..

Uyanıklık ayrı konu fakat bende iki önceki ford focus arabamı satarken sağlam kazık yemiştim.Expertize değilde ustaya gösterip aldım.Arabayı değiştireceğim alırken bildiklerimizi bende olanıda söylüyorum ama aracı expertize soktular macundan kapı yapmışlar dediler.21bine aldığım arabayı yeni tüp takılmış vaziyette 12,5 bine verdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar